Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ανοικτή επιστολή προς την κ. Αναστασία Σαμαρά-Κρίσπη


Αξιότιμη κ. Σαμαρά – Κρίσπη,

Δεν είχα την τύχη να σας γνωρίσω. Διάβασα όμως το κείμενό σας σε ηλεκτρονική σελίδα της Πάρου, με το οποίο αναμειχθήκατε στις δημοτικές εκλογές του νησιού μας, υπέρ του κ. Κωβαίου.

Ανεξάρτητα από την πολιτική σας επιλογή, που είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, θα επιθυμούσα, σε περίπτωση εκλογής του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Ροκονίδα, να στηρίξετε και τότε το δημοτικό έργο, γιατί προφανώς σας ενδιαφέρει η ανοδική πορεία του νησιού μας ανεξαρτήτως προσώπων.

Επ΄ευκαιρία σας ενημερώνω, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ότι στην Πεντέλη, υπάρχει ακίνητο, οικία με δενδροφυτευμένο οικόπεδο,  που είχε καταπατηθεί στο παρελθόν και έχει ρημάξει. Είναι δωρεά προς το Δήμο Πάρου από τον αείμνηστο Δημήτριο Μιχ. Κρίσπη, που ίσως να υπήρξε και συγγενικό σας πρόσωπο. Εάν ενδιαφέρεστε για την διάσωση του ακινήτου, είμαι στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επίσης σας κάνω γνωστό ότι ο δραστήριος ιερέας, πατήρ Σπυρίδων Φωκιανός, μαζί με την Ερανική Επιτροπή που έχει συσταθεί, αφού επισκεύασε τον Άγιο Κωνσταντίνο, τώρα επισκευάζει και το παρεκκλήσιο της Παναγίας του Σταυρού και τον Άγιο Ιωάννη του Χαμάρτου.

Ίσως το Ίδρυμα που προεδρεύετε να έχει την δυνατότητα ενίσχυσης της προσπάθειας αυτής που συντηρεί την θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Μόνο που θα σας ζητούσα, αν τελικά αποφασίσετε να κάνετε κάτι, αυτό να γίνει μετά τις δημοτικές εκλογές, για να μην παρεξηγηθεί η πιθανή δωρεά σας, επειδή τα ιερά και τα όσια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τις εκλογικές ανάγκες κανενός.

Με εκτίμηση

Χαρίλαος Γιουρτζίδης
Υποψήφιος δημοτικός συμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: