Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Φλώρα Μαούνη: Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ροκονίδα μας αιφνιδίασε ευχάριστα


Στις μέρες μας που ο ατομισμός κυριαρχεί παντού, υπάρχουν και συμπολίτες μας που πηγαίνουν αντίθετα στο ρεύμα.

Είναι οι εθελοντές που λειτουργούν ομαδικά ή κατά μόνας και προσφέρουν στο σύνολο, αυτό που το κράτος  αδυνατεί να προσφέρει είτε γιατί δεν μπορεί, είτε γιατί αδιαφορεί.

Στην Πάρο τέτοια φωτεινά παραδείγματα δεν λείπουν. Υπάρχουν οι εθελόντριες που προσφέρουν τη βοήθειά τους  στο εκκλησιαστικό γηροκομείο, η ομάδας διάσωσης,  που με πρόεδρο το Γιώργο Μπαρμπαρίγο, είναι πανταχού παρούσα και η Φλώρα Μαούνη( και όχι μόνο), που η κοινωνική της δραστηριότητα σχολιάζεται θετικά σε ολόκληρη την Πάρο.

Η εθελοντική της προσφορά στο Κέντρο Υγείας είναι σε όλους μας γνωστή, η συμμετοχή της στο Σύλλογο εθελοντών Αιμοδοτών επίσης, καθώς και η συμβολή της στο έργο της ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής.

Την τραγική νύχτα του ΣΑΜΙΝΑ  η Φλώρα δε σταμάτησε ούτε λεπτό να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Υγείας και να ανακουφίζει ναυαγούς, απαλύνοντας τα ψυχικά και σωματικά τους τραύματα βοηθώντας γιατρούς και νοσηλεύτριες , αλλά και τη γυναίκα ιατροδικαστή στο μακάβριο έργο της .

Και πριν από λίγα χρόνια , όταν κοντά στην επιχείρησή της εργάτης της ΔΕΥΑΠ υπέστη ηλεκτροπληξία και έπαψε να αναπνέει, η Φλώρα Μαούνη τον επανέφερε και το ασθενοφόρο τον μετέφερε εν ζωή στο Κέντρο Υγείας.

Για το σύνολο της μεγάλης κοινωνικής της προσφοράς  τιμήθηκε από το δήμο μας.

Πριν από μερικές μέρες η Φλώρα μας αιφνιδίασε ευχάριστα, όταν πληροφορηθήκαμε ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Ροκονίδα. 

Τιμητική η πρόσκληση προς την Φλώρα , από μια προσωπικότητα της Πάρου που διεκδικεί  με αξιώσεις τη θέση του πρώτου πολίτη της Πάρου, τιμητική και η θετική ανταπόκριση της Φλώρας Μαούνη προς το πρόσωπο του Κώστα Ροκονίδα.

 Και οι δυο προσβλέπουν σε μια συνεργασία, που εάν το εκλογικό σώμα την επικροτήσει ,θα αλλάξει το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας, προς όφελος  των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.


Φλώρα, είμαστε κοντά σου και σε στηρίζουμε. Καλή επιτυχία.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: