Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Με αφορμή την άδικη και αμετροεπή επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της Νάουσας


Το ήθος, την εργατικότητα και την εν γένει προσφορά του Γιώργου Μπαρμπαρίγου την γνωρίζει όλη η Πάρος και πολύ περισσότερο οι δημότες της Νάουσας.

Θα περίμενε κανείς από τους πολιτικούς του επικριτές, όταν του ασκούν κριτική να μην είναι αμετροεπείς. 

Ο Γιώργος Μπαρμπαρίγος έπραξε το αυτονόητο με την ανακοίνωσή του. Ενημέρωσε τους κατοίκους της Νάουσας για το πρόβλημα που προέκυψε και που άφησε τον πλέον ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Πάρου χωρίς το μοναδικό εργάτη καθαριότητας, που είχε διαθέσει ο Δήμος.

Από που προκύπτει ότι το ενημερωτικό έγγραφο του Προέδρου της Κοινότητας αποτελεί «κίνηση ακραία τυχοδιωκτική;»

Από που προκύπτει ότι «εκμεταλλεύτηκε ανήθικα το θεσμικό του ρόλο;»

Και για έλθουμε στην ουσία του προβλήματος. Η έλλειψη προσωπικού καθαριότητας έπρεπε από την αρχή της θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής να είχε αντιμετωπισθεί με διαφορετικό τρόπο.
Οι εργολαβίες, χωρίς να αποκλείονται, δεν αποτελούν μονόδρομο. υπάρχουν σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού, αλλά και προσλήψεις εργαζομένων γενικών καθηκόντων, που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο.

Πάντως, όπως και να έχει, λύση δεν είναι να κρατά σκούπα και φαράσι ο πρόεδρος ή οι τοπικοί ή οι δημοτικοί σύμβουλοι.


Η Νάουσα χρειάζεται άλλη οργάνωση στην καθαριότητα. Και είναι βέβαιο ότι η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί και είναι σε θέση να οργανώσει την καθαριότητα της Νάουσας και γενικότερα της Πάρου με άλλον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: