Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

   
   
 Στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις (σχεδόν σε όλες) οι πολίτες έχουν πολλές επιλογές.

Στα δικά μας δύο θα είναι οι υποψήφιοι και οι παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τον Δήμο και μάλιστα με τεράστιες διαφορές πολιτικής θεώρησης, οργανωτικών δυνατοτήτων, σχεδιαστικών ικανοτήτων αλλά και πρακτικής αντιμετώπισης όλων των ζητημάτων.

Οι ψηφοφόροι λοιπόν θα κρίνουν και θα αποφασίσουν ποιοι πραγματικά μπορούν , ακόμη και σε επίπεδο προσώπων, να προγραμματίσουν το μέλλον και να διαχειριστούν το παρόν με καλύτερο τρόπο και με ήθος που είναι είδος εν ανεπάρκεια πια στην πολιτική ζωή.

Οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν τον συγκροτημένο και ήπιο λόγο με θέσεις και τεκμηριωμένα επιχειρήματα από τις ύβρεις και τον διχαστικό λόγο.

Οι ψηφοφόροι θα αναγνωρίσουν αυτή τη φορά την αλήθεια από το ψέμα γιατί έχουν την εμπειρία πια και δύσκολα μπορεί οποιοσδήποτε να τους ξεγελάσει .

Οι ψηφοφόροι θα εκτιμήσουν τις γνώσεις και την συνέπεια των προσώπων που θα ζητήσουν την επιδοκιμασία τους.

Οι ψηφοφόροι γνωρίζουν ποιοι τάζουν ότι θα τα φτιάξουν όλα και ποιοι αντιστέκονται στην παρακμή και τον λαϊκισμό.

Σε τελική ανάλυση όλοι εμείς (οι πολίτες-ψηφοφόροι) θα αποφασίσουμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που τα διλήμματα τίθενται με έντονο τρόπο για πρώτη φορά, την πορεία του νησιού μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ακόμη πιο μακριά, γιατί είναι επιτακτική ανάγκη η επόμενη Δημοτική Αρχή να σχεδιάσει το μέλλον, κάτι που δεν έχει γίνει με επάρκεια μέχρι σήμερα.

Άραγε ωριμάσαμε και γίναμε σοφότεροι τα τελευταία χρόνια η παραμένουμε προσηλωμένοι (όπως αρκετοί νομίζουν) στις παλιές «κακές συνήθειες».

Είδομεν……………


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: