Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Θα ψηφίσουμε την εικονική πραγματικότητα και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα;





Πρόσφατα η απερχόμενη δημοτική αρχή μας παρουσίασε στο παλιό αεροδρόμιο κατοικίες που θα στεγάσουν υπαλλήλους.

Μιλάμε για εικόνες που μας έρχονται από το μέλλον, χωρίς να έχουμε επιλύσει βασικά προβλήματα του παρόντος.

Εικόνες ψεύτικες με πρόθεση να ξεγελάσουν το εκλογικό σώμα και να γίνει υποκλοπή ψήφων. 

 Μα πιστεύουν  πως ό κόσμος της Πάρου τρώει κουτόχορτο;

Το 2014 ο κ. Κωβαίος μας υποσχέθηκε στο προεκλογικό του έντυπο λαγούς με πετραχήλια και μας παρέδωσε έπειτα από 5 χρόνια  την Πάρο με περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που παρέλαβε.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την παράταξη του Κώστα Ροκονίδα για να καταστούν  και πάλι λειτουργικές  η Παροικιά και η Νάουσα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των χωριών.

Η συντριπτική πλειοψηφία  των κατοίκων της Πάρου που βιώνει καθημερινά τα άλυτα προβλήματα που της άφησε κληρονομιά η απερχόμενη δημοτική αρχή, δικαίως εκφράζει την δυσαρέσκειά της κατά του δημάρχου Μάρκου Κωβαίου.

Αδιαφορώντας για τις κομματικές προτιμήσεις του Κώστα Ροκονίδα και υπολογίζοντας στις αυτοδιοικητικές του ικανότητες, μεγάλος αριθμός αξιόλογων συμπολιτών μας πλαισίωσε το ψηφοδέλτιό του και θα επιχειρήσει να δώσει λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.

Κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πάρο, που θα μας απαλλάξει από παλιές και χρεοκοπημένες αντιλήψεις που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.

Ο παριανός ψηφοφόρος μπορεί να μιλά λίγο, αλλά έχει καταλάβει πολλά και θα το αποδείξει στην κάλπη κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: