Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ότι δεν έγινε 5 ολόκληρα χρόνια επιχειρείται να εκτελεστεί 4 μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας.


Δεν μας παραξένεψαν οι «συμπτώσεις» να εκτελούνται έργα και να γίνονται εγκαίνια την τελευταία εβδομάδα των εκλογών. Γνωστή και δοκιμασμένη από το παρελθόν μέθοδος εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. 

Μόνο που οι κάτοικοι της Πάρου δεν τρώνε κουτόχορτο ούτε είναι ιθαγενείς στα παρθένα δάση της Αφρικής και του Αμαζονίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου, που επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας, δεν έπεισε κανένα.  

Η γραφειοκρατικού τύπου «αποδείξεις»,  ότι συνέπεσαν οι ημερομηνίες έναρξης μιας σειράς έργων με την παραμονή των εκλογών μόνο γέλιο προκαλούν και εξόργισαν αρκετούς συμπατριώτες μας,  που αισθάνθηκαν να υποτιμάται η νοημοσύνη τους με τόσο χοντροκομμένο τρόπο.

Όμως υπάρχει και ένα άλλο σοβαρό ζήτημα, που έχει σχέση με το σκάψιμο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Οι εκλογές τελειώνουν σε 4 μέρες, αλλά το έργο, που ξεκίνησε για λίγους ψήφους, θα έχει χρονική διάρκεια τουλάχιστον ενός μηνός, δηλαδή θα εκτελείται κατά τη διάρκεια  της τουριστικής περιόδου με την εικόνα της τουριστικής Πάρου να υφίσταται πλήγμα και κυκλοφοριακή αναστάτωση στον ήδη βεβαρυμμένο χώρο του λιμανιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: