Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ρούσσος Γιώργος: "Επιλέγω Ροκονίδα. Είναι ο καλύτερος."


Ωραία Πάρος: Κύριε Ρούσσε, Ασχολείστε πολλά χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα έλεγε κάποιος ότι αποτελείτε τη συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης, αφού ο αείμνηστος πατέρας σας υπήρξε για αρκετά χρόνια κοινοτάρχης στην κοινότητα Αρχιλόχου.

Απάντηση: Είναι γεγονός ότι από μικρό παιδί μέσα στο σπίτι μας, στο οικογενειακό μας περιβάλλον τα κοινά είχαν προτεραιότητα. Υπήρχε επηρεασμός. Μετά την επιστροφή μου από την Αθήνα στην Πάρο, όπου υπηρετούσα ως οδηγός του ΕΚΑΒ, ασχολήθηκα με την πολιτική, αλλά κυρίως με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η αγάπη μου για τα χωριά μας, τα Μάρμαρα και τον Πρόδρομο, ποτέ δεν με εγκατέλειψε.

Ωραία Πάρος: Και τώρα εσείς, νεοδημοκράτης, από τα νεανικά σας χρόνια μέχρι σήμερα, πως και αποφασίσατε να κατέβετε με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Ροκονίδα;

 Απάντηση: Με τον Κώστα Ροκονίδα γνωριζόμαστε χρόνια και μου είναι γνωστές  οι ικανότητές του, η εμπειρία του και η εντιμότητά του. Κανένας δεν μπορεί να του καταλογίσει κάτι το επιλήψιμο. Και ποτέ, μα ποτέ δεν μπέρδεψε τα αυτοδιοικητικά με τα κομματικά. Ο καθένα μας έχει τα πιστεύω του. Εκεί οι δρόμοι μας χωρίζουνε. Τραβάμε το δικός μας διαφορετικό δρόμο.
Αυτά που μας ενώνουν όμως είναι η αγάπη για τον τόπο μας και η κοινή προσπάθεια να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του κόσμου. Άλλωστε αυτό θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των παριανών ψηφοφόρων. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με επικεφαλής ένα ικανό και έμπειρο δήμαρχο.
Δεν έχετε ακούσει τι λέει ο κόσμος για τον Κώστα Ροκονίδα; Ακόμα και οι αντίπαλοί του, όπως ο κ. Ηλίας Κουντρομιχάλης μιλούν με καλά λόγια για τον Κώστα Ροκονίδα. Τα διάβασα στο ηλεκτρονικό μέσον που διαχειρίζεται.

Ωραία Πάρος: Μιλήστε μας για τον Πρόδρομο και τα Μάρμαρα. Ποιο είναι το έργο του κ. Κωβαίου στα πέντε χρόνια θητείας του;

Απάντηση: Αυτό που του καταλογίζω είναι αδιαφορία και περιφρόνηση του κόσμου που τον τίμησε και τον ανέδειξε δήμαρχο. Πολλά λόγια, πολλές υποσχέσεις και έργο ελάχιστο.

Ωραία Πάρος: Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

Απάντηση:  Έχει εντάξει σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου την κατασκευή παιδικού σταθμού στα Μάρμαρα. Κι αυτό χάρη στις προσπάθειες και του Επάρχου Κώστα Μπιζά, που ψάχνει να βρει ώριμες μελέτες για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και δεν βρίσκει.
Κατά τα άλλα η καθαριότητα αποτελεί σοβαρό πρόβλημα και στην περιοχή μας.
Ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής μας με πρόσφατο έγγραφό του μας δίνει ανάγλυφη την εικόνα της αδιαφορίας του δήμου σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του οικισμού του Προδρόμου. Αλλά και στα Μάρμαρα η ίδια κατάσταση επικρατεί.

Ωραία Πάρος: Επομένως;

Απάντηση:  Επομένως άλλη λύση εκτός από αυτή του Κώστα Ροκονίδα δεν υπάρχει. Βλέπετε, όταν σε συνθήκες απλής αναλογικής, συγκροτήθηκαν μόνο δύο ψηφοδέλτια, τρίτη επιλογή δεν έχεις. Μεταξύ λοιπόν Κωβαίου και Ροκονίδα, επιλέγω Ροκονίδα. Είναι ο καλύτερος.

Υ.Γ. Για όσους αμφισβητούν την κομματική μου ταυτότητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: