Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Αν οι προβοκάτορες αφεθούν ανενόχλητοι, μέχρι την ημέρα των εκλογών, θα έχουν ρυπάνει ολόκληρο το νησί.



Αυτοί που γράφουν προβοκατόρικα συνθήματα ρυπαίνοντας πινακίδες, δρόμους και φρεάτια της ΔΕΥΑΠ κάποια στιγμή θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης για ρύπανση δημόσιων και δημοτικών χώρων. «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».

Η αδράνεια όμως της δημοτικής αρχής θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας.

Θα μπορούσε να προχωρήσει σε μήνυση κατ΄αγνώστων για ρύπανση και να βάλει φρένο στους προβοκάτορες, που έχουν εξοργίσει τον δημοκρατικό κόσμο της Πάρου, ο οποίος δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες προβοκατόρικες συμπεριφορές.

Δεν είναι λίγοι οι νεοδημοκράτες, που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το χαμηλό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα  και του πολιτικού μας πολιτισμού στο νησί.

Θα περιμέναμε όμως από την Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ και την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας να βγουν και να καταδικάσουν τους προβοκάτορες.

Αν οι σκοτεινές δυνάμεις  αρχίσουν να ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους με προβοκατόρικα συνθήματα που αφορούν και τα δικά τους κόμματα, τότε τι θα έχουν  να πουν;

Οι προβοκατόρικες ενέργειες  αφορούν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Έτσι που πάμε, αν οι προβοκάτορες αφεθούν ανενόχλητοι, μέχρι την ημέρα των εκλογών, θα έχουν ρυπάνει ολόκληρο το νησί.

Είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εγκαίρως και σε συνεργασία με όλες τις κομματικές οργανώσεις του νησιού.


Αν δεν το πράξει τότε θα είναι συνυπεύθυνη για τα νέα πολιτικά ήθη που έκαναν την εμφάνισή τους στο νησί. 

Και ας μην ξεχνάμε ότι τα φιλικά της ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, με τα δημοσιεύματά τους, άνοιξαν διάπλατα την πόρτα στους προβοκάτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: