Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μετά τα νήπια και τα τετράποδα στον προεκλογικό αγώνα


Μετά το πρόσφατο συμβάν με τα νήπια των Λευκών, που εμφανίζονται με ζωγραφιά να ευχαριστούν το δημοτικό σύμβουλο κ. Μπάμπη, για τη βοήθεια που προσφέρει στο νηπιαγωγείο τους, σειρά τώρα έχουν τα συμπαθή τετράποδα (γαϊδούρια, μουλάρια και κατσίκια).

Κατηγορείται ο Κώστας Ροκονίδας, ότι εάν εκλεγεί, θα απαγορεύσει το μπαστούρωμα, επειδή αυτό είναι απαίτηση των φιλόζωων της Πάρου, οι οποίοι βρίσκονται σε κόντρα με το δήμαρχο για άλλους λόγους.

Σε αυθεντικό διάλογο τέως αυτοδιοικητικού, που προσκάλεσε φίλο του αγρότη να παραστεί στην ομιλία του Κώστα Ροκονίδα (αύριο Τετάρτη, 7,30 μ.μ. στο ΕΠΑΛ), πήρε την ακόλουθη απάντηση.

«Δεν πρόκειται να πάω, επειδή θα καταργήσει το μπαστούρωμα. Δηλαδή θα τρέχω να πιάσω τα κατσίκια μου, που αν δεν τα μπαστουρώσω θα τα ψάχνω σε όλη την Πάρο;» και συνέχισε: «Και τις ζημιές που θα κάνουν στις καλλιέργειες των ανθρώπων ποιος θα τις πληρώσει; Αυτά δεν γίνονται».

Όπως μας πληροφόρησε ο τέως αυτοδιοικητικός, ο αγρότης ήταν πεισμένος, ότι ο Κώστας Ροκονίδας θα καταργήσει το μπαστούρωμα. 

Και αυτό είναι το λυπηρό της υπόθεσης. 

Και μπορεί το μπαστούρωμα να είναι άλλο ένα παραμύθι με δράκους, όμως η άλλη πλευρά έχει «μπαστουρώσει» αρκετούς ψηφοφόρους που διαβιούν στην ενδοχώρα του νησιού.

Τα παράλια ψηφίζουν Ροκονίδα και η ενδοχώρα Κωβαίο.

 Όπως …στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Τουρκία.


Πάροικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: