Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Σοβαρευτείτε, έστω και στο παρά πέντε



Κυρίες και Κύριοι της κεντροαριστεράς και των λοιπών αριστερών δυνάμεων της Πάρου (πλην Λαϊκής Συσπείρωσης),

Παρακολουθούμε εδώ και μήνες τις προσπάθειές σας να συνεννοηθείτε, ώστε να συγκροτηθεί δημοτική παράταξη αντάξια της ιστορίας ενός πολιτικού χώρου που στο παρελθόν αποτέλεσε την κυρίαρχη δύναμη στα πολιτικά δρώμενα της Πάρου.

Μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχετε καταλήξει σε κάποια αξιόπιστη πρόταση προς το εκλογικό σώμα της Πάρου, με αποτέλεσμα να είναι ορατό το ενδεχόμενο, ο ιστορικός αυτός πολιτικός χώρος να μην μπορέσει να κατέλθει συγκροτημένα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Όσοι από εσάς πήρατε την πρωτοβουλία γι΄αυτές τις πολύμηνες και ατελέσφορες συναντήσεις, έχετε μεγάλες ευθύνες απέναντι στο δημοκρατικό κόσμο της Πάρου και καλείστε να δώσετε εξηγήσεις για τις αιτίες που προκάλεσαν το αδιέξοδο.

4 μήνες πριν από  τις δημοτικές εκλογές εκκρεμούν:

- η δημιουργία αυτοδιοικητικής δημοτικής παράταξης,

- η σύνταξη του προγράμματός της,

 - η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της και

- η εκλογική τακτική που θα επιλεγεί για ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

Αναρωτιόμαστε πότε θα γίνουν πράξη όλα αυτά, όταν έχετε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το εγώ σας και όχι το μέλλον της Πάρου.

Σοβαρευτείτε, έστω και στο παρά πέντε. Διαφορετικά θα οδηγηθούμε σε μια τυπική εκλογική διαδικασία, με γνωστό εκ των προτέρων το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: