Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Έναρξη λειτουργίας σελίδας Κέντρου Υγείας Πάρου στο facebook.


Αγαπητοί φίλοι,
Ήρθε η ώρα, έστω και πολύ καθυστερημένα, το Κέντρο Υγείας της Πάρου να αποκτήσει το δικό του χώρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Οι λόγοι είναι πολλοί, με κυριότερο το μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης του πληθυσμού του νησιού για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο ΚΥ, αλλά τη λάθος πληροφόρηση που πολλές φορές δίνεται στους χρήστες με αποτέλεσμα σε μερικές περιπτώσεις, την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία τους.

 Η Διοίκηση του ΚΥ ευχαριστεί θερμά τα ΜΜΕ του νησιού για κοινοποίηση των ανακοινώσεών της μέχρι και σήμερα. 

Το ΚΥ θα συνεχίσει να κοινοποιεί όλα τα σημαντικά δελτία τύπου πρώτα στα ΜΜΕ της Πάρου, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την αναγνωσιμότητά τους.

 Παράλληλα όμως, έχει αναδειχθεί η ανάγκη όλες οι πληροφορίες που αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας του νησιού, να είναι συγκεντρωμένες κάπου όλες μαζί, ώστε να είναι εύκολα αναζητήσιμες. 

Συγχρόνως, υπάρχουν σημαντικές (για τους χρήστες) ειδήσεις της καθημερινότητας που δεν είναι ανακοινώσιμες ή δημοσιεύσιμες σε εφημερίδες όπως πχ η αιφνίδια άδεια ενός ιατρού, η μη λειτουργία ενός εργαστηρίου, μια τροποποίηση του προγράμματος επισκέψεων στα ΠΙ κτλ. 

Δεν μεγαλώσαμε με το facebook και ο μόνος λόγος χρήσης του είναι η ταχύτερη ενημέρωσή σας. Επιθυμούμε το ‘like” όχι ως επιβράβευση των γραπτών μας αλλά αποκλειστικά για την κοινοποίηση μιας κατά την κρίση σας, σημαντικής πληροφορίας. Η σελίδα μας είναι η εξής: https://goo.gl/C4YmH9 ενώ του Επιστημονικού Διευθυντή του ΚΥ Πάρου κ. Τζανίδη (το επαγγελματικό προφίλ) https://goo.gl/RCEJY8

Ως διαχειριστής θα επιλεγεί υπάλληλος του ΚΥ Πάρου. Ζητούμε την επιείκειά σας κατά το πρώτο χρονικό διάστημα της λειτουργία της. Εάν θέλετε μπορείτε να πατήστε το πλήκτρο «ακολουθήστε» ώστε να είστε συνεχώς ενημερωμένοι για τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας.

Ευχαριστούμε,
Ο Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΥ,
Τζανίδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: