Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Κώστας Ροκονίδας υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-10-18  συνάντηση της παράταξης μας, με θέματα τον απολογισμό της δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της στα τέσσερα χρόνια αυτής της δημοτικής αρχής, όπως  και ο προγραμματισμός της δράσης μπροστά στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Η εκτίμηση όλων των παρευρισκόμενων  ήταν, ότι παρά τις όποιες αδυναμίες και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρξαν στα τέσσερα αυτά χρόνια,  η αποτίμηση του έργου των εκλεγμένων και της παράταξης συνολικά, ήταν θετική.

Σταθήκαμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του παριανού λαού.

 Στο επίκεντρο της πολιτικής μας ήταν από τη μια  τα προβλήματα της καθημερινότητας,  της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας, της ποιότητας ζωής. Από την άλλη τα ζητήματα του στρατηγικού σχεδιασμού για τις λύσεις των μεγάλων προβλημάτων του νησιού μας, στα πλαίσια μιας σχεδιασμένης, βιώσιμης  ανάπτυξης για τον παριανό λαό.

·         Πάντα με θέσεις και κριτική που στηριζόταν και στηρίζεται στην αντιπαράθεση θέσεων και όχι προσωπικών επιθέσεων που τρέφουν το πολιτικό κουτσομπολιό.

·         Πάντα στο πλάι των εργαζομένων και των μικρομεσαίων στρωμάτων του νησιού μας, των ανθρώπων της γης και της θάλασσας, της νεολαίας, στηρίζοντας και προωθώντας τα δίκαια αιτήματά τους μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο .


Δεν είναι υπερβολή ότι η αποτίμηση του έργου μας είναι πολλαπλάσιο της αριθμητικής δύναμης των εκλεγμένων μας.
Οι εκτιμήσεις  για τη θετική παρουσία μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, η αποδοχή και επικρότηση των θέσεων μας από μεγάλο μέρος της παριανής  κοινωνίας, πολύ μεγαλύτερου της εκλογικής  μας δύναμης, οδηγεί στο συμπέρασμα της απαραίτητης,  αναγκαίας παρουσίας της Λαϊκής Συσπείρωσης στα τοπικά μας πράγματα.

Μπροστά στην πραγματικότητα των νέων αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων που φέρνει ο «Κλεισθένης»  παίρνοντας την σκυτάλη από τον «Καλλικράτη», εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε «παρόντες»,  διαφορετικοί και ανυπότακτοι   στη λογική που θέλει το Δήμο διαχειριστή μιας πολιτικής , που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα του παριανού λαού.

 Με γνώση, συνέπεια, αξιοπρέπεια, αυτοκριτική και εμπειρία πορευόμαστε για το μέλλον και αποφασίσαμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση, στη βάση των ιδρυτικών της αρχών και θέσεων, θα παλέψει για το άπλωμα της, το δυνάμωμα της, την ενισχυμένη παρουσία της μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. 

Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν:

·         Απευθυνόμαστε στον  παριανό λαό και διεκδικούμε τη στήριξή  και τη συμμετοχή του στη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που θα ξεπερνά τα όποια εμπόδια του εκλογικού νόμου.
·         Απευθυνόμαστε σε κάθε τίμιο άνθρωπο του νησιού μας, που είναι διατεθειμένος  να αγωνιστεί μαζί μας, να συσπειρωθεί  και εκείνος  με τις θέσεις μας.

Μαζί σας, με επικεφαλής τον Κώστα Ροκονίδα, φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε  από καλύτερες θέσεις σε αυτές τις εκλογές, το Δήμο της Πάρου.

Κανείς δεν θα χαρίσει τη ποιότητα ζωής που ανήκει στις παριανές και τους παριανούς,  κανείς δεν θα απαντήσει στις ανάγκες της παριανής οικογένειας και τα προβλήματα της, κανείς δεν θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον σε  αυτή και τις επόμενες γενιές, αν οι ανάγκες δεν γίνουν απαίτηση  και η απαίτηση , διεκδίκηση.


Πάρος 29-10-18

Δεν υπάρχουν σχόλια: