Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Αγιασμός με λυόμενα


Αγιασμός σήμερα στα σχολεία μας με ευχές για μια καλή και αποδοτική χρονιά για τους μαθητές μας.

Η πολιτεία φρόντισε για τα αυτονόητα, να υπάρχουν εκπαιδευτικοί και βιβλία, ώστε η χρονιά να ξεκινήσει χωρίς κενά και ελλείψεις και επομένως να μην χάνονται με το «καλημέρα» εκπαιδευτικές ώρες.

Στην Παροικιά για άλλη μια σχολική χρονιά τα παιδιά μας θα κάνουν μάθημα στα πεπαλαιωμένα λυόμενα, αφού η μελέτη για το σχολικό συγκρότημα της 2/θμιας ακόμα να ανατεθεί σε μελετητικό γραφείο, παρά τα 500.000 ευρώ που είναι διαθέσιμα, τα κτηριακά προβλήματα του 2ου Δημοτικού παραμένουν και τα νηπιαγωγεία στεγάζονται και πάλι  κατ΄ανοχήν σε νοικιασμένα κτήρια.

Καλές οι ευχές, μόνο που πρέπει να συνοδεύονται με έργα που επιλύουν προβλήματα και όχι μόνο με επισκευές και συντηρήσεις των σχολείων μας, που θα πραγματοποιούνται μάλιστα διαρκούντος του σχολικού έτους, ενώ αυτές θα έπρεπε να προηγηθούν.

Η σχολική κοινότητα της Παροικιάς καιρός είναι να βάλει ενώπιον των ευθυνών τους, όσους αδιαφόρησαν και δεν έθεσαν σε πρώτη προτεραιότητα  την επίλυση των προβλημάτων αυτών που αφορούν πρωτίστως τα παιδιά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: