Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Εικόνες που μας εκθέτουν









Φίλος αρχιτέκτονας  μας έστειλε φωτογραφίες με τα λερωμένα μάρμαρα της πλατείας Μαντώς  Μαυρογένους και με τη λεζάντα «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ…» . 

Η εικόνα που εμφανίζουν τα μάρμαρα της πλατείας σχολιάστηκε και από μέσης ηλικίας κυρία που ήρθε και μας βρήκε στο στέκι του πρωινού καφέ. «Δεν την αγαπάτε την Παροικιά» μας είπε και συνέχισε, «γιατί, αν την αγαπούσατε δεν θα ήταν τόσο βρώμικη.  Αδιαφορείτε για έναν τόπο που σας ταΐζει πλουσιοπάροχα».


Της είπαμε για το λίγο προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος, ότι ο Τσίπρας φταίει για όλα, αυτά που πάνω κάτω ίσως να λέει και ο Δήμαρχος, αλλά δεν την πείσαμε.  Έφυγε με έκδηλη την απογοήτευση στο πρόσωπό της.

Επειδή η μεγάλη πανελλήνια γιορτή της Εκατονταπυλιανής  είναι επί θύραις με την παρουσία της ΕΡΤ, η οποία θα βρίσκεται στο νησί στις 14 και 15  του μήνα για να καλύψει όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και επειδή αναμένεται πλήθος προσκυνητών, ο Δήμος, που έχει την ευθύνη της καθαριότητας, ας βάλει τα δυνατά του, τουλάχιστον αυτές τις γιορτινές μέρες ώστε η εικόνα της Παροικιάς να είναι αυτή που της αξίζει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Παναγιώτης Κουρουπλής και την αξιωματική αντιπολίτευση ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: