Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ένα σημαντικό δημοτικό πάρκινγκ της Παροικιάς περνάει σε χέρια ιδιώτη




Συναντήσαμε τυχαία την ιδιοκτήτρια του παρκινγκ που βρίσκεται επί του περιφερειακού της Παροικιάς, αυτό που βρίσκεται κοντά στο κατάστημα που πουλάει τις εφημερίδες. 

Τη ρωτήσαμε, αν θα συνεχίσει να νοικιάζει το χώρο στο Δήμο. Ήταν αρνητική.

 Όχι γιατί ο Δήμος δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, αλλά γιατί ενώ είχε λήξει το συμφωνητικό μίσθωσης και παρά τις οχλήσεις της, ο Δήμος δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον.

 Κατόπιν αυτού μίσθωσε το χώρο σε ιδιώτη. Και συνέχισε λέγοντας ότι ο ιδιώτης για μην δημιουργήσει προβλήματα  στο Δήμο, θα κάνει χρήση του χώρου μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου.

Δεν γνωρίζουμε το λόγο που ο Δήμος δεν έδειξε ενδιαφέρον για την ανανέωση της μίσθωσης. Ίσως να υπάρχουν λόγοι που εμείς αγνοούμε. 

Το γεγονός όμως, ότι η Παροικιά στερείται το μεγαλύτερο σε επαφή με τον παραδοσιακό οικισμό παρκινγκ,  που εξυπηρετούσε καθημερινά μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τους πολυπληθείς επισκέπτες της πρωτεύουσας του νησιού μας.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Παροικιάς, που συνήθως σχολιάζει τις αναρτήσεις μας, θα μπορούσε να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: