Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Εάν το ακίνητο που στεγάζει την Τράπεζα Πειραιώς ήταν δικό σας, τι ενοίκιο θα ζητούσατε;


Στις 10 Αυγούστου 2018 γράφαμε:

«Έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από τότε που το ακίνητο που στεγάζει την Τράπεζα Πειραιώς πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου.
Όμως μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, ο Δήμος δεν έχει εισπράξει ούτε 1 ευρώ ως ενοίκιο, όπως μας πληροφόρησε δημοτικός σύμβουλος, που ανήκε στην παράταξη του Δημάρχου».

Σήμερα δημοσιεύουμε απόσπασμα από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας με αριθμό 132/2018  που πάρθηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη στις 22 Αυγούστου 2018, με την οποία δίδεται εντολή στο νομικό σύμβουλο του Δήμου να ασκήσει αγωγή κατά της Τράπεζας Πειραιώς  για την καταβολή ενοικίου 1.500 ευρώ μηνιαίως  αναδρομικά από τις 27  Ιουλίου 2012.

Εμείς δεν θα αναφερθούμε στο ενοίκιο των άλλων τραπεζών ή στο ύψος του ενοικίου που πλήρωνε η Τράπεζα Πειραιώς πριν μεταφερθεί στο ακίνητο του Δήμου.

Ούτε στο ύψος των ενοικίων των ακινήτων της περιοχής.  Αυτά ας τα κοιτάξουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και ιδιαίτερα ο δημοτικός σύμβουλος που διαθέτει μεσιτικό γραφείο.

Όμως θέτουμε και πάλι το ερώτημα: Εάν το ακίνητο ήταν δικό τους, θα άφηναν να περάσουν 2 χρόνια χωρίς να εισπράξουν ενοίκια;
Το ενοίκιο που θα ζητούσαν από τον ενοικιαστή του συγκεκριμένου ακινήτου θα ήταν μόνο 1.500 ευρώ;

Υ. Γ. Ας μην παρεξηγεί  η δημοτική αρχή τα γραφόμενά μας.  Έχουμε γράψει και άλλη φορά: Προτιμούμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο, παρά ευχάριστοι.

Το απόσπασμα των πρακτικών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: