Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

"Είμαστε ακόμα ζωντανοί"



Έπειτα από την άπνοια και τον παρατεταμένο λήθαργο που χαρακτήριζε την παρακμάζουσα Παροικιά, εξαιτίας της αδιαφορίας μας και της παράδοσης της τύχης της και της μελλοντικής της πορείας σε άτομα, που παρά τις καλές τους προθέσεις, στάθηκαν ανήμπορα να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις, οι νέοι άνθρωποι της Παροικιάς , στα πλαίσια του PAROS FESTIVAL απέδειξαν, ότι μπορούν να ζωντανέψουν, να αναδείξουν και να προβάλουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τον ωραιότερο οικισμό των Κυκλάδων.

Ζήσαμε όλοι μας μια μοναδική εμπειρία που απαιτούσε οργάνωση, νεανικό ενθουσιασμό και πολλούς εθελοντές. Και τα είχε όλα.

Ο κόσμος της Παροικιάς που καθημερινά βίωνε απογοητεύσεις και κατέθετε καημούς για τη φθίνουσα πορεία της πρωτεύουσας του νησιού, αναθάρρησε και άρχισε να ελπίζει. 

Αυτήν την ελπίδα έχουμε χρέος όλοι μας να την κρατήσουμε ζωντανή και να χαράξουμε νέα πορεία για πολλά, σημαντικά και δύσκολα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Οι νέοι μας που σκέφτηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το  PAROS FESTIVAL αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. Καλή συνέχεια για το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: