Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σήμερα Σάββατο 12 το μεσημέρι. Μπλοκαρισμένοι οι δρόμοι λόγω μεγάλης κίνησης οχημάτων



Σήμερα Σαββάτο ώρα 12 μεσημέρι. Τα πλοία αποβιβάζουν επισκέπτες και Ι.Χ. Οι δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί και δεν κινείται σχεδόν τίποτα. Το κυκλοφοριακό φέτος θα αποδειχτεί ως το πιο σοβαρό πρόβλημα για το νησί.

Έστω και στο και πέντε, ας ληφθούν κάποια μέτρα που θα περιορίσουν το πρόβλημα.

Π.χ. τις ώρες της μεγάλης κίνησης να ρυθμίζουν την κυκλοφορία τροχονόμοι, τα Ι.Χ. που έχουν προορισμό την Αντίπαρο, την Αγκαιριά και το Δρυό, να κατευθύνονται μέσω του παραλιακού δρόμου (τις ώρες που είναι ανοιχτός)  στον κεντρικό δρόμο προς Αγκαιριά, τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα να απομακρυνθούν από τις θέσεις που καταλαμβάνουν σε όλο το παραλιακό μέτωπο, απέναντι από το Κέντρο Υγείας και όπου αλλού προβλέπονται χώροι στάθμευσης για τα Ι.Χ. και τα φορτηγά που αποτελούν μεγάλο πρόβλημα να φτάνουν στο νησί με τα νυχτερινά δρομολόγια.  


Ενδεικτικές οι προτάσεις αυτές, που δεν αποτελούν άλλωστε θέσφατα. 

Σίγουρα το Α.Τ. Πάρου, η Λιμενική Αρχή και οι επαγγελματίες οδηγοί, θα μπορούσαν να προτείνουν πιο ουσιαστικά και άμεσης εφαρμογής μέτρα. 

Μια σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου θα βοηθούσε στην άμβλυνση του προβλήματος. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που ξεκίνησε από σήμερα, δείχνει πόσο σοβαρό πρόβλημα θα είναι και πάλι το κυκλοφοριακό καθώς και το μέγεθος της ταλαιπωρίας που θα υποστούμε όλοι, ντόπιοι και επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: