Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου και ευχαριστήριο Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας



Η χορευτική ομάδα των ενηλίκων του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας ,συμμετείχε το Σάββατο 14/10/17, στην Αιγαιοπελαγίτικη Συνάντηση Χορών & Γεύσεων της    29ης  Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στο  ξενοδοχείο «Porto Paros» παρουσιάζοντας χορούς από την Προποντίδα.

Την Κυριακή 15/10/17 η ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα και συμμετείχε στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια ,της Εταιρίας Ορχιστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ», παρουσιάζοντας χορούς απόν την Πάρο στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Α.& Μ. ΚΑΛΟΥΤΑ».



Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου , τη συντονιστική επιτροπή και την Εταιρία  Ορχιστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ» για τις προσκλήσεις τους, την κ. Μαρία Φραντζή -Τριβυζά που τραγούδησε για την ομάδα μας στην Αθήνα , την Blue Star Ferries για την προσφορά εκπτωτικών εισιτηρίων , το Ξενοδοχείο «ΚΟΡΑΛΙ » , την κ. Μαρία Κρητικού , τον χοροδιδάσκαλο μας  κ. Φώτη Βελισσαρόπουλο για την υπομονή , την επιμονή και τη στήριξη του στο σύλλογο μας, καθώς  και όλους όσους μας  βοήθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: