Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Κάποιος να ενδιαφερθεί για το δημοτικό ακίνητο της Πεντέλης


Ένας καλός παριανός, ο αείμνηστος Δημήτριος Κρίσπης, άφησε με διαθήκη του στο Δήμο Πάρου ένα σημαντικό ακίνητο (σπίτι και οικόπεδο) στην Πεντέλη.

Το ακίνητο αυτό τη δεκαετία του 1990 καταπατήθηκε, έγινε έξωση του καταπατητή με δικαστική απόφαση και εν συνεχεία προσφέρθηκε από το Δήμο στο «Δημοτικό και Εκκλησιαστικό Γηροκομείο», που συστάθηκε το 1997, αλλά ουδέποτε λειτούργησε, επειδή η τοπική μας εκκλησία αποφάσισε να ιδρύσει το δικό της γηροκομείο.

Το ανενεργό αυτό  ίδρυμα έχει στην ιδιοκτησία του ένα ακόμη σπίτι στο Πόρτο –Ράφτη και το Φραγκομονάστηρο στην Παροικιά.


Μέχρι να διαλυθεί το ίδρυμα, όπως έχουν αποφασίσει από κοινού, Δήμος και Εκκλησία, κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί από το Δήμο για το ακίνητο της Πεντέλης , γιατί μπορεί να έχει καταπατηθεί και πάλι. 

Το ακίνητο στο Πόρτο Ράφτη γνωρίζουμε ότι άνθρωποι της τοπικής μας Εκκλησίας κατά διαστήματα το επισκέπτονται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικοί σύμβουλοι του Κωβαίου δεν υπάρχουν από την Παροικια να μιλήσουνε για την περιοχή που ψηφίζονται? Μόνο για φωτογραφίες και λόγια είναι? Να έρθουνε να ξαναζητήσουνε τον ψήφο μας όταν έρθει η ώρα και θα τα πούμε καλά

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο. Είστε από τους ελάχιστους που γνωρίζουν καλά, πάρα πολλά πράγματα. Κάνετε καλό στον τόπο και σε μας που μαθαίνουμε αυτά που δεν γνωρίζουμε. Είχε δίκιο ο σχολιαστής που πριν λίγο καιρό έγραφε ότι είναι απαραίτητη η συνεχόμενη παρουσία σας στην ενημέρωση μας.