Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Θανάση, τα κατάφερες και μπράβο σου!


Η ΚΔΕΠΑΠ και ο πρόεδρός της Θανάσης Μαρινόπουλος κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην οργάνωση και τη φιλοξενία  των πολυάριθμων ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου, που επί μέρες παρέμειναν στο νησί μας δίνοντας σειρά παραστάσεων σε Παροικιά και Νάουσα.


Οι αίθουσες γέμιζαν καθημερινά από κόσμο, που απολάμβανε τα θεατρικά δρώμενα από τους θιάσους των νησιών μας, που είχες την αίσθηση ότι είχαν εκτελεστεί από επαγγελματίες ηθοποιούς και όχι από ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας.

Σκηνοθέτες, ηθοποιοί, σκηνογράφοι και ενδυματολόγοι, όλοι ερασιτέχνες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθιερώνοντας ένα θεσμό στο Αιγαίο, που διδάσκει και εθίζει το κοινό των νησιών μας σε ένα είδος τέχνης, που ποιοτικά έχει καλλιεργηθεί κυρίως στις μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας.

Η απόφαση του Δήμου και της ΚΔΕΠΑΠ να αποδεχτούν την πρόταση των θιάσων ήταν θετική και για έναν επιπλέον λόγο. Επιτέλους η Παροικιά απέκτησε μια αίθουσα της προκοπής, χάρη στις προσπάθειες πρωτίστως  της τεχνικής υπηρεσίας  του Δήμου, που απέδειξε ότι μπορεί , όταν δουλέψει συντονισμένα, να αποδώσει ποιοτικό έργο αξιώσεων.


Σειρά έχει τώρα, Θανάση, το κλειστό γυμναστήριο της Παροικιάς. 

Είναι μια πονεμένη ιστορία, που ξεκίνησε με έτοιμη μελέτη το 2002, ακυρώθηκε από την μετέπειτα δημοτική αρχή και παρέμεινε στο ράφι, μέχρι που, ανταποκρινόμενος στο συνεχές αίτημα της νεολαίας της Πάρου, έφερες το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με πρόταση να χρηματοδοτήσει η ΚΔΕΠΑΠ την πρώτη φάση του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: