Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση στο δημοτικό σύμβουλο Μικέ Λεοντή


Αγαπητέ Μικέ,

Σε τιμώ ως συμπατριώτη μου και εκτιμώ την άμεση ανταπόκρισή σου σε κείμενο της «ωραίας Πάρου», που έχει μέχρι τώρα πάνω από 2.500 επισκέψεις και αρκετά οργισμένα σχόλια κατά της δημοτικής αρχής στην οποία συμμετέχεις και εσύ.

Σε ευχαριστώ εξάλλου, γιατί με το σχόλιό σου επιβεβαιώνεις την είδηση, ότι προχωράτε για να καταθέσετε στην Περιφέρεια μόνο ένα φάκελο με αίτημα την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στα Μάρμαρα και όχι και στην Παροικιά με το επιχείρημα ότι το εκεί κτίριο είναι νοικιασμένο. 
Προσθέτεις μάλιστα ότι για το σκοπό αυτό αγοράστηκε και το κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Ερώτημα: γιατί πρόκειται  να κατατεθεί μόνο ο φάκελος για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στα Μάρμαρα και όχι και ένας δεύτερος φάκελος για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην Παροικιά; Και το κτίριο που στεγάζει το σταθμό της Παροικιάς είναι νοικιασμένο. 
Το πιο συνετό δεν θα ήταν να κατατεθούν στην Περιφέρεια και οι δύο φάκελοι και να πιέσετε, ώστε να εγκριθεί η κατασκευή και των δύο βρεφονηπιακών σταθμών; Αυτό δε λέει η λογική;

Εκτός εάν μας κρύβεις ή σου κρύβουν κάτι. 
Μήπως η χρηματοδότηση της Περιφέρειας δεν επαρκεί για δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς;

 Αν αυτό συμβαίνει και το γνωρίζεις δεν είναι σωστό από μέρους σου να μας το κρύβεις. Αν πάλι δεν το γνωρίζεις, είναι απαράδεκτο μην σε έχουν ενημερώσει, αφού εσύ είσαι ο υπεύθυνος για την κοινωνική πολιτική που ασκεί ο Δήμος μας.

Πάντως, όπως και να έχει, η κατάθεση στην Περιφέρεια δύο φακέλων (ένα για την Παροικιά και ένα για τα Μάρμαρα) είναι η πιο φρόνιμη και λογική ενέργεια από μέρους της δημοτικής αρχής και ας κρίνει σε τελευταία ανάλυση η Περιφέρεια ποια περιοχή συγκεντρώνει τα περισσότερα μόρια.

Αγαπητέ Μικέ,

Ο ζωτικός σου χώρος είναι η Παροικιά. Αυτή σε τίμησε και σε έστειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτήν θα έπρεπε να υπερασπίζεσαι αποτελεσματικά. Και εάν διαπίστωνες ότι ομιλούσες εις ώτα μη ακουόντων, υπάρχει και η έντιμη οδός της παραίτησης. Διαφορετικά είσαι και θα είσαι συνυπεύθυνος για τον κατήφορο που πήρε ένας από τους ωραιότερους οικισμούς των Κυκλάδων.

Με την ευκαιρία: είσαι εσύ ο υπεύθυνος, όπως λέγεται, που χάθηκε το κοινωνικό φαρμακείο από την Πάρο;

Φιλικά

Κώστας Αργουζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: