Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Και οι ηλεκτρολόγοι της Πάρου κατά των ανεμογεννητριών


Δελτίου Τύπου

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Πάρου κατά την Γενική Συνέλευση
την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάρου, αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει των αγώνα κατά  της μη εγκατάστασης ανεμογεννητριών βιομηχανικού τύπου , με αριθμό απόφασης του Υπουργείου 177360/18-12-2014, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δυο χρόνια ,συμμετέχοντας και οικονομικά στην προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας ,κατά της απόφασης ,μαζί με τους  υπόλοιπους φορείς του νησιού.

 Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Επιτροπής, της Επιτροπής Αγώνα και όλης της κοινωνίας της Πάρου και των Κυκλάδων κατά του περιβαλλοντολογικού αυτού εγκλήματος που πρόκειται  να συμβεί ,εάν τοποθετηθούν αυτά τα τέρατα ,ύψους 100 μέτρων με χιλιάδες κυβικά μπετόν και χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων δρόμων που πρόκειται να ανοιχτούν.

 Είμαστε απέναντι από τις πολυεθνικές με τις  μεγάλες επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος και αδιαφορούν για την καταστροφή που προκαλούν, λες και αυτοί και τα παιδιά τους θα ζήσουν σε άλλο πλανήτη!!!

 Δεν θα επιτρέψουμε ,σε κανέναν, να αφήσουμε κληρονομιά σε αυτόν τον τόπο για ΠΑΝΤΑ απέραντα νεκροταφεία ανεμογεννητριών που δε θα εξυπηρετούν καν το νησί μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

και τα μέλη του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: