Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η συγκέντρωση της Κυριακής πρώτο μέλημα όλων μας


Η προγραμματισμένη από την Επιτροπή Αγώνα συγκέντρωση της προσεχούς Κυριακής (26/3) δεν θα είναι μια συνηθισμένη συγκέντρωση.

Δεν θα μπορεί και δεν θα πρέπει να συγκριθεί με καμιά άλλη σε όγκο, από όσες άλλες έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί.

Γιατί από το μέγεθός της και το αγωνιστικό μήνυμα που θα σταλεί εκτός Πάρου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό, αν θα εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες – τέρατα στο νησί μας.

Πρέπει να κατανοηθεί από όλους μας, ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με μεγάλα οργανωμένα πολυεθνικά συμφέροντα που θα επιχειρήσουν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, αδιαφορώντας για την οικολογική και οικονομική καταστροφή του τόπου μας.

Καλούμε τους συμπατριώτες μας και κάθε κάτοικο της Πάρου να πάρει την υπόθεση  στα χέρια του και να μην τα περιμένει όλα από την Επιτροπή Αγώνα.

Οι ιερείς μας, ακολουθώντας το παράδειγμα του Μητροπολίτη μας, να αναγνώσουν την πρόσκληση για τη συγκέντρωση την ημέρα της μεγάλης εορτής του Ευαγγελισμού.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων να ενημερώνουν τους κατοίκους των χωριών μας, από τα μεγάφωνα των γραφείων των κοινοτήτων σε καθημερινή βάση για τη συγκέντρωση της Κυριακής και με οποίον άλλο πρόσφορο τρόπο μπορούν.

Οι εκπαιδευτικοί μας να κινητοποιήσουν γονείς και μαθητές, όπως έχουν πράξει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Να αξιοποιηθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και οι επετειακές ομιλίες.

Οι  δημοτικές και τοπικές κοινότητες σε συνεργασίες με τους τοπικούς συλλόγους να οργανώσουν τη μεταφορά των κατοίκων των χωριών τους με Ι.Χ. για όσους δεν διαθέτουν.

Το ΚΤΕΛ σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα να ανακοινώσει έκτακτα δρομολόγια που θα διευκολύνουν την προσέλευση του κόσμου.

Να τοποθετηθούν πανό που θα γνωστοποιούν τη συγκέντρωση.

Να σταλούν μηνύματα σε γνωστούς μας από τα κινητά μας και να αξιοποιηθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κανένας κάτοικος του νησιού μας δεν επιτρέπεται να μείνει απληροφόρητος για τη συγκέντρωση της Κυριακής και τη σημασία που αυτή έχει.

Ο αγώνας που ξεκίνησε, θα έχει διάρκεια, θα περάσει από πολλές φάσεις και τα μοναδικά, αλλά αποτελεσματικά όπλα που διαθέτουμε είναι η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η αγωνιστικότητά μας.


Η Πάρος βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και όποιος παραμείνει αδιάφορος, άθελά του γίνεται σύμμαχος των καταστροφέων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: