Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες από το Δήμο Πάρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για τις Ανεμογεννήτριες

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι της Πάρου,
Σε συνέχεια της ενημέρωσής σας για τον αγώνα μας ενάντια στην κατασκευή νέων αιολικών πάρκων στο νησί της Πάρου, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι,
 Ορίστηκε νέα δικάσιμος της Αίτησης Ακύρωσης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των τεσσάρων Δήμων (Άνδρου, Νάξου, Τήνου, Πάρου), κατά της με αρ. πρωτ., οικ. 177360 της 18ης Δεκεμβρίου 2014 (ΑΔΑ: ΒΔΛ20-ΝΦΔ) «Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων», για το ενιαίο επενδυτικό έργο αιολικών πάρκων στα τέσσερα νησιά των Κυκλάδων, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας,  για την Τετάρτη 24.05.2017.
Στον επίσημο ιστοχώρο του Δήμου Πάρου dimosparou.blogspot.gr / ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ έχουμε αναρτήσει πληροφοριακό υλικό και αφίσες για κάθε ενδιαφερόμενο, το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς.
               Επίσης, από εχθές έχει δημοσιευτεί ψήφισμα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τίτλο:  Όχι στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις βουνοκορφές της Πάρου.
Σας παρακαλούμε να στηρίξτε τον αγώνα μας υπογράφοντας το και να το κοινοποιήσετε σε όλους τους γνωστούς σας και φίλους προς ενημέρωσή τους. Υπάρχει σχετικός σύνδεσμος και στο blog του Δήμου Πάρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: