Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο κ. Βρούτσης και οι ..."αλήθειες" του



Δελτίο Τύπου

 Στο πλαίσιο προφανώς της «συμφωνίας αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γ.Βρούτσης βιάστηκε  για μια ακόμη φορά να «καταγγείλει» και να «ξεσκεπάσει την κυβέρνηση»… με τον γνωστό τρόπο που έχει επιλέξει να πολιτεύεται, με την έκδοση δηλαδή -ανά τακτά χρονικά διαστήματα- ευφάνταστων δελτίων τύπου όπου με την παραποίηση, την απόκρυψη ή την αποσπασματική χρήση στοιχείων, επιχειρεί την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την παραπλάνηση και παραπληροφόρηση των πολιτών.
Ο γνωστός, λοιπόν, σε όλους τους Κυκλαδίτες κ. Βρούτσης, ο πρώην υπουργός Εργασίας που έκοψε τη 13η και 14η σύνταξη και εξαφάνισε τις συλλογικές συμβάσεις,  που επί των ημερών της υπουργίας του (2013-2014) υπήρξε η μεγαλύτερη ανατροπή στο είδος των συμβάσεων εργασίας και τα ποσοστά ανεργίας χτύπησαν "κόκκινο", ο κ. Βρούτσης που όψιμα ανακάλυψε τη νησιωτικότητα και τολμά να μιλά για υποστελέχωση στις δομές υγείας και παιδείας, αυτές που συστηματικά και ασύστολα διέλυσαν κατά τις διακυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,
κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής «απόκομμα από το περιεχόμενο του Compliance Report της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου Μνημονίου» στο οποίο, όπως υποστηρίζει, “αποδεικνύεται” ότι η κυβέρνηση έχει υπογράψει να διατηρήσει μετά το 2018 πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%.

Στην αγωνία του όμως να πει την “αλήθεια”, του διέφυγε ότι το Compliance Report αποτελεί  την Έκθεση Συμμόρφωσης της Κομισιόν, έγγραφο το οποίο δεν αποτελεί κείμενο ουδεμίας συμφωνίας  το οποίο μπορεί να φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης.
Να τον πληροφορήσουμε ότι υπάρχει και άλλη Έκθεση Συμμόρφωσης, αυτή του ΔΝΤ, που αναφέρει πρωτογενή πλεονάσματα 1,5%! Τα κείμενα αυτά δεν είναι δεσμευτικά για την ελληνική κυβέρνηση! Ούτε της Κομισιόν με το 3,5%, ούτε του ΔΝΤ με το 1,5%! Γι' αυτό και δεν υπογράφονται από την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς δεν αποδέχεται αυτές τις υποθέσεις για τα πλεονάσματα, διεκδικώντας μια βιώσιμη λύση για το χρέος.

Επειδή εκείνος όπως φαίνεται έχει “ξεχάσει” το mail Χαρδούβελη, με το οποίο δεσμεύονταν για πρωτογενές πλεόνασμα 3% του ΑΕΠ το 2015 και 4,5% του ΑΕΠ το 2016, για κατάργηση του ΕΚΑΣ, αλλά και  κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, νομίζει ότι και οι πολίτες στους οποίους απευθύνεται έχουν ξεχάσει και ότι μπορεί να συνεχίζει να τους εξαπατά παρουσιαζόμενος -όπως και ο αρχηγός του- ως πρωτοεμφανιζόμενος πολιτικός που ουδεμία ευθύνη και ουδεμία πολιτεία είχε μέχρι τώρα…
Οι πολίτες και θυμούνται, και γνωρίζουν και κρίνουν όλους μας.


16/12/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: