Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη Δημάρχου στο Κέντρο Υγείας Πάρου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάρος,  12 Δεκεμβρίου  2016

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Υγείας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ.  κ. Χαράλαμπο Μαλινδρέτο την Παρασκευή  09 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. κ. Σπυρίδωνα Λάβδα και με την υπεύθυνη για την επιστημονική λειτουργία του Κ.Υ. κ. Ελισάβετ Κοκελίδου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα  ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και στελέχωση του Κ.Υ., καθώς και για την πορεία των εργασιών εξωραϊσμού και καθαριότητας του κτηρίου του Κέντρου Υγείας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου συνεχάρη τον κ. Λάβδα και την κ. Κοκελίδου για το σπουδαίο έργο που έχουν ήδη μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επιδείξει καθώς και για την άψογη συνεργασία με τον Δήμο Πάρου.


Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει και να συνδράμει στον μέγιστο δυνατό βαθμό στο έργο του Κέντρου Υγείας του νησιού μας, διότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η πρόσβαση σε αυτήν είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

dinoymai synxarithria stoys ypeythnoys toy kentroy ygeias ko labda kai sthn ka kokelidoy poy thero oti eine oikataliloterh gia thn thesh poy toys exoyh dosh synxarithria kai ston dhmarxo mas k kobaio gia to endiferon to opoio dhxnh synxarithria se oloys poy synbaloyn se olo to sxhma me ektishs kai sympateia andreas petridis...