Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση του "Χρυσού Θρύλου" στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου


Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:00 παρουσιάζεται στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου το βιβλίο "Χρυσός Θρύλος", η πιο λεπτομερής καταγραφή της 91χρονης πορείας του Ολυμπιακού προς τους θριάμβους.
Είναι ο πρώτος σταθμός στο "ταξίδι" του βιβλίου ανά την επικράτεια, μετά την επίσημη παρουσίασή του στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον περασμένο μήνα.

Το βιβλίο είναι δημιούργημα της οικογένειας Γαβαλά της οποίας η αμέριστη αγάπη για τον αθλητισμό και τον Ολυμπιακό αποτέλεσε την αφορμή για την έκδοση αυτή που είναι η τρίτη κατά σειρά μετά τις αντίστοιχες του 1987 και του 1997.

Ωστόσο η τρίτη είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο δημοσιογράφο Νικήτα Γαβαλά επί χρόνια ακούραστου ρεπόρτερ του συλλόγου που έφυγε από τη ζωή το 2014.

Εκδότης είναι ο αδελφός του και επίσης ρεπόρτερ της ομάδας επί εποχής Γουλανδρή, Γιώργος Γαβαλάς και συντάκτης της τελευταίας χρυσής 20ετίας ο γιος του Νικήτα, Νίκος Γαβαλάς, άριστος γνώστης της νεότερης ιστορίας ως ρεπόρτερ για λογαριασμό των καναλιών Novasports.


Στην παρουσίαση ο Νίκος Γαβαλάς θα αναφερθεί αναλυτικά στην εκδοτική αυτή προσπάθεια και στη σημασία της καταγραφής της αθλητικής ιστορίας του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: