Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Γυναικολόγος από το Νοσοκομείο της Σύρου στο Κέντρο Υγείας της Πάρου. Πιθανότατα και διορισμός γιατρού γενικής ιατρικής και παιδιάτρου.


Στις 28 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου συναντήθηκε στον Πειραιά  με τον υποδιοικητή της 2ης ΔΥΠε  κ. Γεώργιο Αντύπα και συζήτησαν θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας.

Οι σημαντικές ειδήσεις , που βγήκαν από τη συνάντηση, είναι η απόφαση μετακίνησης γυναικολόγου από το Νοσοκομείο της Σύρου στην Πάρο και η υποβολή δύο αιτήσεων , ενός γιατρού γενικής ιατρικής και μιας παιδιάτρου  για την πλήρωση των αντίστοιχων μόνιμων θέσεων, που προβλέπονται στο οργανισμό του Κέντρου Υγείας, με βάση τη σχετική προκήρυξη της 2ης ΔΥΠε.


Επισημαίνουμε τη σημαντική δραστηριότητα που αναπτύσσει ο εν λόγω σύλλογος, καθώς και τη στενή συνεργασία που έχει με την Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας, του οποίου τα προβλήματα δεν εντοπίζονται μόνο στην κάλυψη των κενών σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε άλλα σοβαρά, που έχουν σχέση με τη συντήρηση του κτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: