Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα στην Πάρο


Πρόκειται για το βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Θεόδωρο Φορτσάκη, που έπειτα από πρόσκληση τη Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. θα μιλήσει για θέματα παιδείας σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Αρχίλοχου.

Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή σε όλους, όσους επιθυμούν να τον ακούσουν και να του θέσουν ερωτήματα.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας στο χώρο της εκπαίδευσης, αφού ο λόγος του έχει βαρύνουσα σημασία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο Θεόδωρος Φορτσάκης είναι καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου διετέλεσε και Πρύτανης, επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμια του εξωτερικού,  μέλος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων, Άρχοντας Δικαιοφύλακας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και με πολλές διακρίσεις και παρασημοφορήσεις στη Γαλλία έπειτα από προτάσεις υπουργών Παιδείας τη Γαλλική Δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει τον Φορτσάκη ,”σημαντική πολιτική προσωπικότητα”;
Το ότι έχει ξεκινήσει από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και κατόπιν τάχθηκε υπέρ της διάλυσης των φοιτητικών οργανώσεων;
Το ότι έφερε τα ΜΑΤ στις συνεδριάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου;
Το ότι την παραμονή δήλωνε ότι «…έχει εκλεγεί πρόσφατα με μεγάλη πλειοψηφία για να επιτελέσει το σημαντικό έργο της ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης του πρώτου Πανεπιστημίου της Χώρας. Στο έργο αυτό παραμένει προσηλωμένος.» και την επόμενη ημέρα (ακριβώς) ανακοινωνόταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ του Σαμαρά;
Το ότι αποκάλεσε τους πρόσφυγες «εισβολείς που καταστρέφουν την χώρα», μιλώντας στην τηλεόραση του Mega;
Το ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδιωτικής εκπαίδευσης;
Η μήπως το γεγονός ότι ο καιροσκοπισμός και η βουλιμία του για εξουσία είναι τόσο έκδηλα στις εκφράσεις του προσώπου του, που είναι αδύνατον να μη τα προσέξει κανείς.
Τέλος πότε αγωνίστηκε στον πολιτικό στίβο ώστε η εκλογή του να αποτελεί επιλογή των ψηφοφόρων και όχι άλλων;