Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα υποδεχόμαστε όλοι την Εκατονταπυλιανή στο λιμάνι της Πάρου


Την ώρα που γράφονται αυτές  οι γραμμές η Εκατονταπυλιανή ταξιδεύει το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι της, στον πανάρχαιο ναό της.

Στον Πειραιά την προσκύνησαν χιλιάδες πιστού λαού  και ζήτησαν τη βοήθειά της, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, την ευεργετική ακτινοβολία που εκπέμπει σε όλη την ορθόδοξη Ελλάδα.

Εμείς οι Παριανοί, που έχουμε την ευλογία να ζούμε και να αναπνέουμε δίπλα της, να την  επισκεπτόμαστε όποτε χρειαζόμαστε τη βοήθειά της και να την τιμούμε με τον τρόπο που της αξίζει, καλούμαστε να την υποδεχτούμε σήμερα με την ευχή και την παράκληση προς τον Μητροπολίτη μας να μην ανταποκριθεί άλλη φορά σε άλλα αιτήματα, που είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν για να επισκεφθεί η Χάρη της και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν σε κάθε μετακίνηση της Ιερής Εικόνας είναι μεγάλοι και η προστασία της είναι το πρώτο μέλημα για τους διοικούντες το Ιερό Προσκύνημα.

Οι πιστοί της Ελλάδας, με τα πολλά μεταφορικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την Πάρο και στο δικό της νησί να προσκυνήσουν τη Χάρη της.


Καλούμε τον πιστό λαό της Πάρου σήμερα, στις 11:30 το πρωί, στο λιμάνι της Πάρου, για να υποδεχτεί την Κυρία Εκατονταπυλιανή, την Προστάτιδα του νησιού μας και Μητέρα όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: