Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστηκε από πολλούς

Το άρθρο μας για το αύριο της Πάρου και τη δημιουργία κινήματος που θα το διαμορφώσει, διαβάστηκε από πολλούς, αν κρίνουμε από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που είχαμε.

Το ερώτημα είναι πόσοι από τους αναγνώστες μας είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, που θα τους επιτρέψει να βγουν μπροστά και να δουλέψουν οργανωμένα, μεθοδικά και κυρίως με πίστη και αποφασιστικότητα για τη δημιουργία του.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο.

Στη μεταβατική περίοδο που ζούμε, που τα πάντα βρίσκονται σε κρίση, με την αμφισβήτηση, την αμφιβολία και την έλλειψη εμπιστοσύνης να κυριαρχεί και να δηλητηριάζει ακόμα και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, κάποιοι εύκολα θα μπορούσαν να μας χαρακτηρίσουν ως αιθεροβάμονες.

Όμως σε τέτοιες περιόδους κρίσης, αυτοί που διαθέτουν όραμα και πίστη, λίγοι στην αρχή και περισσότεροι αργότερα, είναι εκείνοι που φέρνουν τις μεγάλες και καθοριστικές για τη ζωή μας αλλαγές.

Το άρθρο μας για το αύριο της Πάρου, σ΄αυτούς κυρίως απευθύνεται.

Γιατί όλες οι κοινωνίες μεγάλες ή μικρές, διαθέτουν πολίτες που πιστεύουν, ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Και η τοπική μας κοινωνίας δεν εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα. 


Υπάρχουν αξιόλογες δυνάμεις στο νησί μας. Απόφαση και συντονισμός χρειάζεται για το ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: