Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Πάρου Χρήστο Χριστόφορο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη δυο Ιταλίδων blogger, ενός Ρώσου ταξιδιωτικού συντάκτη και ενός Αυστριακού δημοσιογράφου στην Πάρο


Με την επίσκεψη των Ιταλίδων blogger κ. Rosetta Carnevale και κ.  Lucia Parpaglioni, του Ρώσου ταξιδιωτικού συντάκτη κ. Igor Kemko και του Αυστριακού δημοσιογράφου κ. Ugo Sagl, έκλεισε ο κύκλος των press trips για το 2016 στον Δήμο Πάρου.

Η κ. Rosetta Carnevale είναι καθιερωμένη food blogger και συντάκτρια ενός εκ των δημοφιλέστερων ταξιδιωτικών blogs στην Ιταλία, το  www.girovagate.com. Το blog διαθέτει πάνω από 1.000.000 pageviews, 400.000 unique visitors περίπου το χρόνο, 10.000 φίλους σε facebook και 7.000 ακόλουθους σε twitter. 
Η κα Lucia Parpaglioni είναι ταξιδιωτική δημοσιογράφος και ιδρύτρια του ταξιδιωτικού blog  www.viaggideimesupi.com που εξειδικεύεται στη γαστρονομία, τους νεανικούς ταξιδιώτες, τα ζευγάρια και όσους Ιταλούς γενικά ταξιδεύουν με μεγάλη συχνότητα στην Ευρώπη. Το blog διαθέτει πάνω από 100.000 unique visitors/ έτος , 3.619 φίλους στο facebook, 3.175 ακόλουθους στο twitter, 1.239 φίλους στο google plus και 1.105 ακόλουθους στο instagram. 
Η επίσκεψη των κυριών Carnevale και Parpaglioni στην Πάρο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1-4 Οκτωβρίου 2016 σε συνεργασία με την Ενωση Bloggers Ιταλίας.
 
Ο κ. Igor Kemko αρθρογραφεί στο διαδικτυακό τόπο www.greek.ru, το μοναδικό εξειδικευμένο ηλεκτρονικό ΜΜΕ, στη ρωσική γλώσσα, που είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και το δημοφιλέστερο στην κατηγορία του με 1.000.000 επισκέπτες το χρόνο.
Ο κ. Kemko επισκέφθηκε το νησί το διάστημα 4-8 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη συντήρηση της σχέσης του προορισμού με σημαντικές αγορές όπως η Ρωσική που πρόσφατα δείχνει σημάδια ανάκαμψης σε εθνικό επίπεδο.
Τέλος, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Αυστρίας πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του  κ. Udo Sagl από την ημερήσια εφημερίδα NÖN (Nieder Österreichische Nachrichten) στην Πάρο, με σκοπό τη συγγραφή αφιερώματος για τις Κυκλάδες.
Εκτός από το αφιέρωμα στη εφημερίδα NÖN (660.000 φύλλα) το ρεπορτάζ θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση του υπό έκδοση βιβλίου του δημοσιογράφου με τίτλο «Ερωτική εξομολόγηση για την Ελλάδα». Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα περιέχει ιστορίες, προτάσεις και αφηγήσεις εμπειριών από τα ταξίδια των συγγραφέων στα ελληνικά νησιά.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, η οποία ήταν υπεύθυνη για την φιλοξενία και ξενάγηση των προαναφερθέντων δημοσιογράφων-blogger στο νησί, ευχαριστεί θερμά τα ξενοδοχεία “Saint Andrea” και “Kanales” και το “margaritas studio” για την φιλοξενία, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων “Karent” για την διάθεση αυτοκινήτου για την μετακίνηση τους στο νησί, το ξενοδοχείο “Kanales” και τα εστιατόρια “ La Piatsa” και «Απόπλους» για την προσφορά γευμάτων, καθώς και τους  κ. Νικόλα Στεφάνου, κ. Άννα Πολυκανδριώτη, κ. Γεωργία Μπαρούτογλου και κ. Ειρήνη Αρτεμέγκο για την αμέριστη βοήθεια τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: