Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Χριστόφορο


Αγαπητοί συνεργάτες,
Ο Δήμος Πάρου στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του νησιού  και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας   διασφάλισε την παρακάτω δράση:
Tην επίσκεψη  γνωστών δημοσιογράφων κ. Udo Sagl από την ημερήσια εφημερίδα NÖN (Nieder Österreichische Nachrichten) και Gerhard Jäger από το επαγγελματικό περιοδικό ΤΑΙ (Tourist Austria International),, με σκοπό τη συγγραφή αφιερώματος για τις Κυκλάδες. Εκτός από το αφιέρωμα στη εφημερίδα NÖN (660.000 φύλλα) και στο περιοδικό ΤΑΙ (το οποίο διανέμεται σε όλα τα τουριστικά Γραφεία της Αυστρίας) το ρεπορτάζ στα εν λόγω νησιά θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση του υπό έκδοση βιβλίου των δύο δημοσιογράφων με τίτλο «Ερωτική εξομολόγηση για την Ελλάδα». Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα περιέχει ιστορίες, προτάσεις και αφηγήσεις εμπειριών από τα ταξίδια των συγγραφέων στα ελληνικά νησιά.

  • Ένα (1) δωμάτιο δίκλινο με πρωινό σε ξενοδοχείο με wi-fi,  για τρεις διανυκτερεύσεις ( 06-09/10/2016) για τη φιλοξενία τους,
  • Μεταφορά από / προς λιμάνι,
  • Ένα (1) συνοδό για την ξενάγησή τους,
  • Ένα (1) δείπνο για δύο άτομα/ημέρα.
  • Αυτοκίνητο

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έως τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2016,  αν μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθεια αυτή παραχωρώντας κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες. 
Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση και στην πρόθεση συνεργασίας και προσφοράς με σκοπό την προβολή του νησιού μας.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση στη διάθεσή σας


            Ο Αντιδήμαρχος Πάρου




                                                     Χρήστος Χριστόφορος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: