Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ από τη Δημ. Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Πάρου - Αντιπάρου

«Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ λέει πως μας καλωσορίζει στην πολιτική εμείς τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα»

Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Πάρου Αντιπάρου με την τελευταία ανακοίνωση-τραγέλαφο θέλησε να μας «καλωσορίσει στην πολιτική». Προφανώς κύριοι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ είχατε πέσει σε εαρινή νάρκη και μόλις ξυπνήσατε διαφορετικά δεν εξηγείται η άρνησή σας να δεχτείτε την πραγματικότητα.
Μία πραγματικότητα που δυστυχώς για την χώρα δημιούργησαν οι εμμονές σας, κατάλοιπο των αριστερών ιδεοληψιών σας, και η ανικανότητα διαχείρισης της κρατικής εξουσίας. Αυτό που προφανώς έχετε λησμονήσει είναι πως σήμερα δυστυχώς για τη χώρα δεν είστε αντιπολίτευση αλλά η «κυβέρνηση» όποτε θα ήταν προτιμότερο στο μέτρο του εφικτού για εσάς να απαντάτε με πολιτικούς όρους και πολιτικό πολιτισμό για τα προβλήματα και τις ανάγκες της χώρας. Με το να αναλώνεστε σε εξευτελιστικές για τη κοινή νοημοσύνη δηλώσεις δεν αποπροσανατολίζετε τον κόσμο από τα προβλήματα του αλλά ξυπνάτε το κοινό αίσθημα που αντιλαμβάνεται σε τι χέρια έχει πέσει επιτέλους η Ελλάδα!

Ο φόβος σας είναι κατανοητός και εμφανής· δεν δικαιολογεί όμως ούτε τις λασπολογίες ούτε τα ατοπήματα στα οποία υποπίπτετε μέσα στην άγνοια σας. Γιατί είναι τουλάχιστον φαιδρό που κωλύεστε να απαντήσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας από δική σας υπαιτιότητα αλλά παρόλα αυτά ειρωνεύεστε και περιπαίζετε ενέργειες ασήμαντες για εσάς, σημαντικές όμως για τα αδέσποτα ζώα που ταλαιπωρούνται και πεθαίνουν καθημερινά από την άγνοια και την αδιαφορία των ανθρώπων. Ο σεβασμός στην υπόσταση ενός έμψυχου όντος δεν διαχωρίζεται με βάση του αν είναι ζώο ή άνθρωπος· στοιχειοθετείται όμως από την μέριμνα για τα προβλήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Για χάρη της αλήθειας όμως, την οποία σκοπίμως αποκρύπτετε, σας θυμίζουμε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του Απριλίου, στις 26 Μαΐου ο Τομέας Παιδείας της Τοπικής μας Οργάνωσης με δελτίο τύπου αναφέρθηκε στην απόπειρα του Υπουργείου Παιδείας να μονιμοποιήσει τους υπαλλήλους με πλαστούς τίτλους σπουδών· μια μέρα προηγουμένως, στις 25 Μαΐου η Τοπική οργάνωση κατάγγειλε με δελτίο τύπου την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά μας. Στις 22 Ιουνίου καταγγείλαμε την προσπάθεια να μετακινηθεί το ένα από τα τρία νοσοκομειακά οχήματα που αποτελεί επιπλέον υποβάθμιση για το νησί μας σε θέματα υγείας, ενώνοντας τη φωνή μας με τους συμπολίτες μας και τις τοπικές αρχές. Στις 5 Ιουλίου 2016 εκδώσαμε εμπεριστατωμένη ανακοίνωση για την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει το άμισθο υποθηκοφυλάκειο Πάρου. Οι εξελίξεις μας δικαίωσαν.

Στις 27 Απριλίου υποβάλλαμε υπόμνημα στο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ι. Βρούτση προκειμένου να υποβάλει επερώτηση στη Βουλή σχετικά με την κατάργηση διασαφητικών για προμήθεια πετρελαίου κίνησης στους παράκτιους αλιείς.
Ο Βουλευτής μας αμέσως ενέργησε την ώρα που οι δικοί σας βουλευτές κρύβονταν και ενώ είχαν ενημερωθεί προ καιρού για το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Στις 2 Ιουλίου ο Τομέας Παιδείας της Τοπικής Οργάνωσης σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού οργάνωσε εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα (κατά τη δική σας ειρωνική διατύπωση «συμπαθητικά τετράποδα»).
Εσείς όμως έχετε επιλέξει να εστιάσετε απαξιωτικά στο συγκεκριμένο κοινωνικό φαινόμενο όπως όλοι οι λάτρεις της προπαγάνδας που θυμίζει άλλες εποχές, το οποίο άλλωστε καταδεικνύει περίτρανα το χαμηλό σας πολιτικό επίπεδο καθώς και την «ανθρωπιά» σας.


 Αν όλες αυτές οι ενέργειες σε διάστημα μόλις τριών μηνών δεν συναποτελούν πολιτική συμπεριφορά, λυπούμαστε πραγματικά για εσάς και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πολιτική. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τον Παριανό και τον Αντιπαριώτη, να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ζωής του όσο μπορούμε. Κάνουμε πράξη το όραμα μας για την κοινωνία, μέσα στην κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: