Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: "Η ανόρθωση της χώρας πρωταρχικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ"


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Πάρος 7-8-2016

              Η Ν.Δ. προφανώς δεν έχει κατανοήσει την πραγματικότητα μια άλλης πολιτικής που  ασκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, η οποία οδηγεί στην ανόρθωση της χώρας και στην μεγάλη προσπάθεια ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων.

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις  διέσωσε, ότι ήταν δυνατόν και εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για μεγάλα έργα που είχαν σταματήσει και τώρα πάλι ξεκινούν, σε αντίθεση με τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά  και της πρόσφατης διακυβέρνησης από την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραφαν τα μνημόνια καθ΄υπαγόρευση των δανειστών.

Αυτό που έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται  η Ν.Δ. είναι ότι η κυβέρνηση της αριστεράς δεν αποτελεί παρένθεση και  ότι το πολιτικό τοπίο αλλάζει με πρωταγωνιστή πλέον τον ελληνικό λαό και όχι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, που μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους.

Ο λαός γνωρίζει ποιοι υπερχρέωσαν τη χώρα και ποιοι την έθεσαν  υπό μνημονιακή κηδεμονία με τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου, που τώρα παραπέμπεται στην δικαιοσύνη για κακούργημα.

Γνωρίζει ποιοι έκρυβαν στα υπουργικά συρτάρια τις διάφορες λίστες των φοροφυγάδων, ποιοι έριξαν το μαύρο στην κρατική τηλεόραση, ποιοι συντηρούσαν τα ιδιωτικά κανάλια των εργολάβων με ετήσιες άδειες και με δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες, ποιοι εκτίναξαν την ανεργία σε πρωτοφανή ποσοστά, ποιοι κατέστρεψαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας για να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα, ποιοι εξαθλίωσαν τη μεσαία τάξη και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, ποιοι μετέτρεψαν τις χαμηλές συντάξεις σε επιδόματα.

Η πορεία αυτής της κυβέρνησης δεν είναι εύκολη και μόνο με τη στήριξη του λαού μας θα ολοκληρώσει το δύσκολο έργο που της έχει αναθέσει.

Και τώρα στα δικά μας:

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, όχι τυχαία, κατά τη σύντομη παραμονή του στην Πάρο  πραγματοποίησε τη συνάντηση με τους φορείς του νησιού. Το έπραξε για να έχει άμεση γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικές τάξεις της Πάρου και της Αντιπάρου.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι παρεμβάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψαν την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων και οι προσπάθειές τους να αποτρέψουν  μέτρα δυσμενή για τα νησιά μας είναι διαρκείς.

Η κομματική οργάνωση της Ν.Δ.  θεωρεί τις μικροκομματικές παρεμβάσεις  της σπουδαίο πολιτικό έργο, όταν το νησί αντιμετωπίζει πολλά και χρονίζοντα προβλήματα σε έργα υποδομής, που τα άφησαν άλυτα, οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η δική της.

Θυμίζουμε τις κινητοποιήσεις για την υγεία και τη μεταχείριση που είχε η Πάρος από τον τότε υπουργό Υγείας και σημερινό αντιπρόεδρο της Ν.Δ., την κατασκευή της σχολικής μονάδας στο οικόπεδο που αγόρασε η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Νάουσα, την ανάδειξη των αρχαίων λατομείων, το εμπορικό λιμάνι που έχει βαλτώσει κ.ά.

Η κριτική που μας ασκείται είναι καλοδεχούμενη, αλλά η πολιτική μας δουλειά  για το νησί θα φανεί στο τέλος της θητείας αυτής της κυβέρνησης το 2019.

Αυτό που έχει σημασία είναι η συνεχής προσπάθεια από όλες  τις πλευρές για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο νησί μας, αφού όλοι μας ανεξάρτητα και πέρα από τις όποιες κομματικές αντιπαλότητες, βιώνουμε τα ίδια προβλήματα.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: