Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αναγκαία η άμεση προσγείωση στην πραγματικότητα

Σημαντικό το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε το νέο αεροδρόμιο και ακόμη πιο σημαντικές οι εξαγγελίες του.

Ο διάδρομος του αεροδρομίου, είπε στην ομιλία του, σύντομα θα επιμηκυνθεί στα 2.000 μέτρα, για  να δεχόμαστε πτήσεις και από το εξωτερικό και ότι τα κτηριακά του αεροδρομίου θα ολοκληρωθούν σε κοντινό χρόνο και αργότερα  θα συμπληρωθούν με συνεδριακό κέντρο.

Επίσης απαντώντας στην εμπνευσμένη ομιλία του Μητροπολίτη μας για τις ελλείψεις που έχει το Κέντρο Υγείας σε γιατρούς ειδικοτήτων, μας είπε να μιμηθούμε τους κατοίκους της Σαντορίνης και την τοπική της εκκλησία, που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του νοσοκομείου που πρόσφατα εγκαινιάστηκε η λειτουργία του.

Η υλοποίηση των υποσχέσεων αυτών, που αφορά μια σειρά κρίσιμων υπουργείων, δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας παραμονεύει για να ακυρώσει  την όποια κυβερνητική βούληση, εάν ο παριανός λαός με τους φορείς του δεν κινηθεί δραστήρια και αμέσως.

Και οι κινήσεις αυτές πρέπει να είναι οργανωμένες, μεθοδικές και να έχουν συνέχεια, χωρίς πολιτικά λάθη, όπως αυτά που στέρησαν από τον πρώτο πολίτη του τόπου μας να υποδεχθεί επίσημα τον πρωθυπουργό και όχι να είναι απλά προσκεκλημένος στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Τελειώνοντας δίνω και μια είδηση που αλίευσα τυχαία. Η έκταση του παλιού αεροδρομίου ανήκει πλέον στο ΤΑΙΠΕΔ και είναι προς πώληση. 

Εάν ο Δήμος δεν κινηθεί  αμέσως θα χαθεί η έκταση των 223 στρεμμάτων που είχε προσφερθεί με δωρεάν του Δήμου στο ελληνικό δημόσιο.


Αυτά τα ολίγα για να προσγειωθούμε, να στριφώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε αμέσως δουλειά. 

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Κώστας Αργουζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: