Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε και στην Πάρο συγκέντρωση συμπαράστασης στην κυβέρνηση εν όψει του Eurogroup






Παρά το τσουχτερό κρύο, που υποχρέωσε τους διοργανωτές της συγκέντρωσης να την μεταφέρουν από την πλατεία της Μαντώς Μαυρογένους στην αίθουσα του Αρχίλοχου, η προσέλευση των συμπατριωτών μας ήταν μεγάλη.

Στο κάλεσμα που έγινε μέσω του διαδικτύου, με την πρωτοβουλία συμπολιτών μας, προκειμένου να στηριχτεί η κυβέρνηση στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για να σταματήσει η πολιτική της λιτότητας στην Ελλάδα,  υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και αποφασιστικότητα.

Στο προεδρείο, που υποδέχτηκε τους συγκεντρωμένους, ήταν ο οικονομολόγος Δημήτρης Σταυράκης, ο γιατρός Πάντος τριαντάφυλλος και η Ιταλίδα αρχιτέκτων Εμμανουέλα σύζυγος του συμπατριώτη μας Γιάννη Μοσχούτη.

Και οι τρεις ομιλητές του προεδρείου δήλωσαν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και ότι αισθάνονται υπερήφανοι για τη σθεναρή της στάση στα ανώτατα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο ίδιο πνεύμα μίλησαν  και οι άλλοι ομιλητές εκ των οποίων ορισμένοι στηλίτευσαν την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφική λιτότητα.

Η συγκέντρωση εξουσιοδότησε το προεδρείο να συντάξει ψήφισμα συμπαράστασης στην κυβέρνηση.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια: