Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Επιμένει ο Μπαλτάκος: «Ο Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα»


Υπέρ της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης, τάχθηκε για μία ακόμη φορά ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, σημειώνοντας για άλλη μία φορά ότι στέκεται προσοχή.

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που κάνει η κυβέρνηση, με την οποία φυσικά εγώ είμαι εχθρικός σε όλα τα άλλα, το ξέρετε αυτό, αλλά δεν μπορώ όταν παίζει η Ελλάδα και όταν κάποιος ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν μπορώ παρά να στέκομαι προσοχή. Ο κ. Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα» είπε μιλώντας στον BHMA 99,5 FM.

Υποστήριξε επίσης: «Εμείς παίζουμε στα ζάρια την Ελλάδα και οι Γερμανοί παίζουν στα ζάρια την Ευρώπη. Πρέπει να παίξουμε πάνω στο φόβο τους, φοβούνται περισσότερο και πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και φέρεται έτσι. Οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο, γιατί αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί ελέγχουν την Ευρώπη, ό,τι απέτυχαν να κάνουν σε δύο Παγκόσμιους Πολέμους, το έχουν επιτύχει τώρα με το ευρώ, άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή, έχουν περισσότερο φόβο απ’ ότι εμείς. Φοβούνται το ντόμινο και την καταστροφή του ευρώ, αυτό για το οποίο αγωνίσθηκαν δεκαετίες και το έχουν επιτύχει, πιθανότατα θα διακινδυνεύσει από την τακτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης».

Προ ημερών εξάλλου, ο κ. Μπαλτάκος είχε αναφερθεί και πάλι με κολακευτικά σχόλια για τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης, λέγοντας: «Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή, όπως λένε στον στρατό, μπροστά σε αυτά που κάνει η αριστερή -δυστυχώς για μας- κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα ήλπιζα και ευχόμουν και παρακαλούσα αυτά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι να τα κάνουμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: