Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΑΝΙΔΗ

Αγαπητέ κ. Γουρδούκη,

Κατ’ αρχήν εσείς ο ίδιος γνωρίζετε ότι τρέφω προς εσάς εκτίμηση αλλά και συμπάθεια, γνωρίζετε δε, ότι τα κίνητρά μου δεν ήταν ποτέ πολιτικά. Επειδή όμως τα προηγούμενα δεν τα γνωρίζουν οι αναγνώστες του διαδικτύου οφείλω να τα  τονίζω ιδιαίτερα. 

Σκοπός μου δεν είναι να βοηθήσω το ένα ή το άλλο κόμμα να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά πώς (και μάλιστα εν μέσω κρίσης), το ΚΥ Πάρου θα μπορέσει να βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό την αποτελεσματικότητά του με την αποδοτικότερη δυνατή κατανομή των πόρων πρακτικά και άμεσα.


Η πολιτεία γνωρίζετε καλά κ. Γουρδούκη, δεν άσκησε ποτέ πολιτική για την υγεία.  Ακολουθούσε απλά την συνισταμένη των όποιων πιέσεων που κατά καιρούς δέχονταν (συντεχνιακές από επιστημονικούς φορείς, τοπικούς παράγοντες, κομματικά στελέχη κτλ) σαν ακυβέρνητο καράβι στο πέλαγος. 

Το αποτέλεσμα το γευόμαστε όλοι μας και για αυτό είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των πολιτών. Χάθηκαν χρήματα και αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Εύχομαι οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο ΚΥ Πάρου να μην συμβούν ποτέ στην Εκπαίδευση και ιδιαίτερα στο σχολείο που υπηρετείτε. 

Πώς θα αντιμετωπίζατε εσείς την τροποποίηση των θέσεων των καθηγητών ανάλογα με τα προσωπικά οφέλη του παιδιού του καθενός; Πώς θα λειτουργούσε το σχολείο; Θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει και να παρέχει επαρκή εκπαίδευση στους μαθητές;   

Με εκτίμηση,

Γ. Τζανίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: