Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ


Με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος κατόπιν σχετικής αίτησης που υποβάλαμε ενέκρινε χορηγία ύψους 9.700€ προκειμένου να εξοπλιστεί το σχολείο μας με υλικό που αφορά τις νέες τεχνολογίες. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20/02 παραλάβαμε 11 επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τις οθόνες τους, 1 διαδραστικό πίνακα, 1 εκτυπωτή, έναν προτζέκτορα και ένα πολυμηχάνημα. Η πρωτοβουλία αναζήτησης της χορηγίας ανήκει στον εκπαιδευτικό του σχολείου μας Θοδωρή Ξανθόπουλο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια την προσπάθειά επαναλειτουργίας του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου μας:

τον Μανώλη Κουταλίδη πρώην μαθητή που διέθεσε εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο του προκειμένου το εργαστήριο μας να είναι λειτουργικό,
ην οικογένεια Αλσαμαήλ που προσέφερε τον ανάλογο εξοπλισμό,

τον κ. Βασίλη Κουταλίδη και τον κ. Ματθαίο Χανιώτη για την κατασκευή και την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας στο χώρο καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν ώστε το εργαστήριο μας να είναι αξιοποιήσιμο από τους μαθητές μας.
Η θετική αξιολόγηση της αίτησής μας είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας όλων των προαναφερθέντων, γεγονός που αναδεικνύει την σημασία της ομαδικότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ευχαριστούμε τέλος θερμά το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος που ανταποκρίθηκε γενναιόδωρα στις προσπάθειές μας για αναβάθμιση του σχολείου.

 Η Διευθύντρια του Σχολείου

 Δεσύλλα Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: