Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΟΥΡΔΟΥΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Νίκη του λαού, νίκη του κόσμου της εργασίας, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νίκη της Αριστεράς. Η ελπίδα έρχεται ξανά στην Ελλάδα

 


Ο ελληνικός λαός, που τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάζεται σκληρά από την βαρβαρότητα των μνημονιακών μέτρων, μίλησε και με την ετυμηγορία του στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έδωσε ισχυρή εντολή στη Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να ανατρέψει την πολιτική της σκληρής μονόπλευρης λιτότητας που εξαθλίωσε και φτωχοποίησε τα πλατιά λαϊκά στρώματα. 

Ο ελληνικός λαός, με την καθαρή εντολή της Κυριακής, αποφάσισε η Ελλάδα  να γυρίσει σελίδα. Αποφάσισε να δώσει δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ, που όλα τα τελευταία χρόνια στάθηκε σταθερά και με συνέπεια δίπλα στον χειμαζόμενο λαό, για να υπηρετήσει τα πλατιά λαϊκά στρώματα, να υπερασπιστεί μεροληπτικά τα συμφέροντα των “από κάτω”, να σταματήσει την ασυδοσία της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, που και κατά τη διάρκεια της κρίσης συνέχισε να αποκομίζει τεράστια κέρδη, να θέσει τέλος στο παλιό σάπιο καθεστώς της διαπλοκής και διαφθοράς, να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, να προωθήσει τη λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Την Κυριακή, ο ελληνικός λαός εξέλεξε την κυβέρνησή  του. Την κυβέρνηση που θα απελευθερώσει το λαό  από τις δεσμεύσεις και τις εξαρτήσεις του πελατειακού κράτους, του παραγοντισμού, την κυβέρνηση που θα  ενώσει το λαό, που θα δώσει στη δημόσια διοίκηση τον κοινωνικό της ρόλο.

Χαιρετίζουμε τους πολίτες της Ελλάδας, των Κυκλάδων, της Πάρου και Αντιπάρου για την στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και την υπερψήφιση των Ψηφοδελτίων του. Ειδικότερα στις Κυκλάδες, η εκλογή τριών άξιων συντρόφων και φίλων ως βουλευτών, δικαιολογημένα μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι αποδεδειγμένα αποτελούν εγγύηση ότι θα υποστηρίξουν με πάθος τα συμφέροντα των κυκλαδιτών, θα μεταφέρουν τη φωνή του κυκλαδίτικου λαού στη Βουλή, εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές που δώσαμε μαζί τον αγώνα ανατροπής της κυβέρνησης των”προθύμων”, εκείνων που έκλεψαν την αξιοπρέπειά μας,, την ζωή μας. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να επισκεφθούμε όλοι οι υποψήφιοι όλα τα νησιά και να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας. Δεσμευόμαστε ότι όλα όσα λέγαμε προεκλογικά ισχύουν στο ακέραιο και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνεχίσουμε, μαζί με την κοινωνία, τον αγώνα για την κοινωνική αλλαγή, την κοινωνική κυριαρχία.

Πάρος, 27/01/2015

ΓΟΥΡΔΟΥΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: