Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σχολιασμοί επίκαιροι και με ενδιαφέρον

Κύριε διαχειριστά,
Από συζητήσεις που κάνω με συμπολίτες μου από όλο το πολιτικό φάσμα, εκτιμώ, ότι θα είναι πολλά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που θα βγουν από την κάλπη το βράδυ των εκλογών.

Φίλοι νεοδημοκράτες και εννοώ εκείνους που πρώτα θα τους βγει η ψυχή και μετά το χούι, το έχουν πάρει απόφαση ότι τις εκλογές θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που εύχονται είναι να βγει αυτοδύναμος, για να μην οδηγηθεί η χώρα πάλι σε εκλογές, επειδή, ας μην το ξεχνάμε, είμαστε τουριστικός προορισμός και από τον τουρισμό ζούμε.

Και βέβαια συνοδεύουν την εκτίμησή τους αυτή με το σχόλιο, «ότι θα δούμε, αν οι διαπραγματεύσεις  που θα κάνει ο Τσίπρας  θα είναι καλύτερες από αυτές του Σαμαρά».

Αχ αυτοί οι Γερμανοί

Μεταξύ μας οι Γερμανοί είναι αδίστακτοι. Στην κατοχή εκτελούσαν με τουφεκισμό ή με κρεμάλες. Τώρα μας εκτελούν με το ευρώ και με κρεμάλες. Εννοώ τους συμπολίτες μας που αυτοχειριάζονται και δυστυχώς είναι πολλοί.
Αυτή η φυλή τελικά είναι η κατάρα της Ευρώπης. Προκάλεσαν  2 παγκόσμιους πολέμους και τώρα πάνε  για τον τρίτο με όπλο αυτή τη φορά το ευρώ.


Οι δραστηριότητες του Δημάρχου παραμονές εκλογών

Ο Δήμαρχός μας λες και πήρε γραμμή(;) αναπτύσσει πυρετώδη δραστηριότητα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.
Κατεβάζει πανο του ΣΥΡΙΖΑ, βάζει συνεδριάσεις της Τουριστικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου και καλεί σε σύσκεψη για την υγείας τους φορείς, τις κομματικές οργανώσεις της Πάρου και τους υποψήφιους βουλευτές 3 μέρες πριν από τις εκλογές.
Όλη αυτή η δραστηριότητα με βάζει σε υποψίες.
Ιδιαίτερα η εκδήλωση της Πέμπτης, που συμπίπτει με την κοπή της πίτας της Ν.Δ. και την παρουσία των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο νησί.
Κάποιοι μού είπαν ότι με αφορμή τα προβλήματα της υγείας , ο Δήμαρχος συγκεντρώνει ακροατήριο για να μιλήσει ο Βρούτσης.
Πάντως για τα ζητήματα της υγείας είναι εκτεθειμένος (ο Δήμαρχος). Είχε υποσχεθεί μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για τα μέσα του Δεκέμβρη και τελικά φτάσαμε στο τέλος του Γενάρη και η συνεδρίαση ακόμα να γίνει.

Τρεις οι παριανοί υποψήφιοι στις εκλογές.

Κατεβαίνουν ο Αναστάσης Γκίκας με το ΚΚΕ, ο Ηλίας Γουρδούκης με το ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Ντόλκας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Εύχομαι καλή επιτυχία και στους τρεις.
Όμως επειδή δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος, εμείς οι παριανοί , που έχουμε να δούμε παριανό βουλευτή, εκλεγμένο στις Κυκλάδες, από την εποχή του αείμνηστου Στρατή Αλιπράντη, αν το παίζαμε λίγο έξυπνα, θα ψηφίζαμε μονοκούκι Γουρδούκη.

Έτσι για τη σπάσουμε στους γείτονές μας της Νάξου, που έχουν μονοπωλήσει τις έδρες των Κυκλάδων και τώρα σκοπεύουν σε  δύο έδρες, μία από τη Ν.Δ.  και μία από το ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι για να έχουν κυβερνητική πρόσβαση και με τα δύο κόμματα εξουσίας.

Ξύπνιοι οι Ναξιώτες που μας έχουν κολλήσει και το προσωνύμιο του κουτοπαριανού.
Αλήθεια ο Νάξιος βουλευτής  της Ν.Δ. μέχρι τώρα τι παρουσία είχε στην Πάρο και με ποια προβλήματα της Πάρου ασχολήθηκε;

Κάποιος από τους υποστηρικτές του στην Πάρο δεν θα πρέπει να κάνει δημόσιο απολογισμό για την προσφορά του στο νησί;

Πάντως ο υποφαινόμενος και έχω μάρτυρες χιλιάδες παριανούς, δεν τον είδα στο πλάι μας στους αγώνες μας για την υγεία. Ούτε μια ανακοίνωση συμπαράστασης δεν έβγαλε ο αθεόφοβος. 

Οφείλω όμως να του αναγνωρίσω κοινωνικότητα. Σε κηδείες, γάμους και βαφτίσια στην Πάρο είχε παρουσία. Και στην κοπή της πίτας της Ν.Δ. ποτέ δεν έλειψε. Και οι νεοδημοκράτες που είναι άνθρωποι κοινωνικοί αυτά τα εκτιμούν.
Φιλικά

O Blog-plak

Δεν υπάρχουν σχόλια: