Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω των τεράστιων ελλείψεων που υπάρχουν στις ιατρικές παροχές του Κέντρου Υγείας Πάρου, μαζί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ανασφάλιστα μέλη λόγω των οφειλών τους στον ΟΑΕΕ, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να εκδηλώσει ενδιαφέρον για συνεργασία με ιατρικό κέντρο που θα παρέχει προνομιακές τιμές στα μέλη του συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου συζήτησε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του( 6-11-2014 & 25-11-2014), τις προσφορές που είχαν κατατεθεί από τα ιατρικά κέντρα και κατόπιν ομόφωνης απόφασης ανακοινώνει τη συνεργασία του ,με το ιδιωτικό πολυϊατρείο «ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε» που εδρεύει στη Νάουσα της Πάρου.
Σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό παροχής ιατρικών-διαγνωστικών υπηρεσιών  τα μέλη ,οι σύζυγοι και τα τέκνα τους που θα έχουν την απαραίτητη κάρτα θα επωφελούνται από τα κάτωθι :

        α) Ακτινολογικές εξετάσεις (μαστογραφίες, μέτρηση οστικής πυκνότητας, πανοραμικές,       εγκεφαλομετρικές και κλασσικές ακτινογραφίες) θα παρέχεται έκπτωση 30% επί του τιμοκαταλόγου.
        β) Υπερηχογραφικές εξετάσεις θα παρέχεται έκπτωση 30% επί του τιμοκαταλόγου.
        γ) Εξετάσεις αξονικών τομογραφιών θα παρέχεται έκπτωση 15% επί του τιμοκαταλόγου.
        δ) Μικροβιολογικές εξετάσεις θα παρέχεται έκπτωση 25% επί του τιμοκαταλόγου.
        ε) Για τις επισκέψεις στους κλινικούς ιατρούς του Πολυϊατρείου η τιμή ορίζεται στα 40 ευρώ.       


Δωρεάν η “ΔΙΑΓΝΩΣΗ ” θα προσφέρει ετησίως έναν υπέρηχο μαστού και έναν υπέρηχο προστάτου για τα μέλη του “ΣΥΛΛΟΓΟΥ”, στους συζύγους και τέκνα αυτών και επιπλέον με έξοδα της, θα εκδώσει ονομαστικές κάρτες προνομίων των μελών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου.


Προϋπόθεση για τη χρήση των παραπάνω προνομίων είναι η παραλαβή της κάρτας που θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από το γραφείο του συλλόγου  στα ταμειακώς ενήμερα μέλη για το έτος 2015. 

Υπεύθυνη για την αίτηση απόκτησης της κάρτας προνομίων ,ορίζεται η κ. Στέλλα Αγγουριδάκη.
                                                                                                   


 Το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: