Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΟΛΓΑ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
---------------------
Από το πρακτικό της με αριθμό 10/26-11-2014 τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

Σήμερα 26 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μ.μ. το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας, ύστερα πρόσκληση της Προέδρου που δημοσιεύτηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων του γραφείου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας και επιδόθηκε στους Συμβούλους με αποδεικτικό σύμφωνα με τον ν.3852/2010 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκ/σης Διοίκηση - Πρόγραμμα Καλλικράτης για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα εκτός ημερησίας διάταξης:
ΘΕΜΑ 5ον: «Πρόταση στήριξης και συνεργασίας με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης από την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας».
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης η Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 5 μελών ήταν:

Παρόντες
1. Άννα Αντωνοπούλου
2. Τριβυζάς Βασίλειος
3. Ραγκούση Αναστασία
4. Τζανετάκη - Ισιγώνη Όλγα - Μαρία (Απεχώρησε κατά τη διάρκεια του 5ου θέματος).

Απόντες
1. Τριβυζά Εργίνα

Η Πρόεδρος ύστερα από την διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου και εισηγήθηκε το θέμα ως εξής:

ΘΕΜΑ 5ον:
Αριθμός Απόφασης: 27/2014
Για το ανωτέρω θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η Πρόεδρος είπε τα εξής:

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας κατέθεσε στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας την παρακάτω επιστολή την οποία θέτω υπόψη σας και σας την καταθέτω επ’ ακριβώς σαν συνημμένο στην παρούσα απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας η οποία έχει υπογραφή από ένα μέρος των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας:
«Ο Εθελοντισμός θεωρείται χρήσιμος αυτή την εποχή όσο ποτέ άλλοτε, για την επίλυση των όποιων ζητημάτων υπάρχουν γύρω μας και είναι η ατομική συνεισφορά του καθενός μας που δεν σχετίζεται με κέρδος, αμοιβή ή καριέρα αλλά στοχεύει στην ευημερία των συνανθρώπων και του συνόλου της Κοινωνίας.

Ο Εθελοντισμός είναι θέμα που μας αγγίζει όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης και επαγγελματικής ιδιότητας.
Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και την συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας ιδρύθηκε ως δομή στήριξης και κόμβος συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης με όλους τους Εθελοντές, τις υπηρεσίες και τους Φορείς του χωριού μας π.χ. Κοινότητα, Δήμος, Εκκλησία, Σχολεία, Συλλόγων, που συνεργάστηκαν με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας προς όφελος των κατοίκων της Δημοτικής μας Κοινότητας.
Μετά από ένα χρόνο δραστηριοτήτων - εκδηλώσεων - πρωτοβουλιών, προτείνουμε στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας και βάση του άρθρου 83 παρ. 3 του Ν. 3852/2010,που αναφέρει ότι προωθεί τον Εθελοντισμό και συνεργάζεται με ομάδες εθελοντών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής Κοινότητας και επειδή εμείς είμαστε μια Ομάδα Δράσης κατ’ ουσίαν Εθελοντική που από τον Σεπτέμβριο του 2013 αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε για να προσφέρουμε και μόνο να προσφέρουμε στον Τόπο μας, χωρίς να είμαστε ούτε Σύλλογος, ούτε Σωματείο, ούτε ΄Ιδρυμα, ούτε Επιχείρηση, λειτουργούμε ως Ομάδα προσφέρουμε στην Δημοτική Κοινότητα χωρίς να ζητάμε ανταπόδοση και λειτουργούμε ομαδικά παίρνοντας από κοινού αποφάσεις για το τι και πως θα πραγματοποιήσουμε την όποια δραστηριότητα για να βοηθήσουμε το χωριό μας, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποχρεωτική συμμετοχή κανενός, παρά μόνο Εθελοντικά ο καθένας αυτό που μπορεί εκεί που φτάνει αυτό προσφέρει.
Στην Κοινότητα πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά και αυτό είναι το σπουδαίο της υπόθεσης, με την στήριξη της Κοινότητας , του Δήμου, της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., της Εκκλησίας, των Σχολείων, του Κ.Α.Π.Η., του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείο Αρχιλόχου - Μάρπησσας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αρχιλόχου, του Ναυτικού Ομίλου Δρυού «Τα Δελφίνια»,του Σωματείου Διαδρομών Μάρπησσας, του Συνδέσμου Μαρπησσαϊων και Αρχιλοχιτών αλλά και άλλων υπηρεσιών της Πάρου καθώς επίσης καταστηματαρχών της περιφέρειάς μας και όχι μόνο.
Οι παρακάτω δραστηριότητες:
1. Ελαιοχρωματισμό Οργάνων Παιδικής Χαράς
στο Δημοτικό Περιβάλλοντα χώρο Γηπέδου Μάρπησσας (κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Κοινότητας).
2. Καθαρισμός και Προετοιμασία - στρώσιμο χαλιών Ιερού Ναού του Σωτήρος (Χριστού) Μάρπησσας (κατόπιν αιτήματος του Εφημέριου Παπα - Μανώλη)
3. Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και εκδηλώσεις
Διάρκεια Προγράμματος 13 ημερών δηλ. από 21/12/2013 μέχρι 02.01.2014
Καθημερινών δράσεων και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας της περιφέρειας της Κοινότητας Μάρπησσας, αλλά ολόκληρου του νησιού μας.
4. Καθαρισμός και προετοιμασία της Μονής Αγίου Αντωνίου 17 Ιανουαρίου 2014 (κατόπιν προσκλήσεως του Εφημέριου Παπά-Μανώλη)
Οι Εθελοντές και οι Εθελόντριες προσέφεραν την βοήθειά τους στον καθαρισμό της Εκκλησίας και του περιβάλλοντα χώρου και την φιλοξενία με πλούσιο μπουφέ με εδέσματα στους Πιστούς.
Η συμμετοχή και η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής !!!
5. Καθαριότητα ακτών - παραλιών περιφέρειας Μάρπησσας
Συμμετοχή στην καθαριότητα των παραλιών, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας.
6. Γιορτή Χαρταετού στην Αγροτολέσχη (01 Μαρτίου 2014)
΄Ηταν μια δραστηριότητα που έγινε για πρώτη φορά, η συμμετοχή και η χαρά των μικρών μας φίλων από όλη τη Πάρο ήταν απρόσμενα μεγάλη.
Η επιτυχία αυτής της δραστηριότητας ήταν η συμμετοχή αρκετών ανδρών που με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή τους, έδειξαν στους μικρότερους πώς να κατασκευάζουν Χαρταετό με τον παραδοσιακό τρόπο.
Ήταν μια δραστηριότητα για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικρότεροι.
Επίσης συμμετείχαμε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας στο Καρναβάλι της Μάρπησσα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας.
7. Γιορτή Λαζάρου στο Παράρτημα Κ.Α.Π.Η. Μάρπησσας - Αρχιλόχου (12 Απριλίου 2014) με την στήριξη και την συμμετοχή της τότε Προέδρου του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Πάρου.
Δραστηριότητα που και αυτή έγινε για πρώτη φορά, η συμμετοχή των μικρών μας φίλων μεγάλη, ο Εφημέριος Παπα-Μανώλης ανέλυσε την σημασία της Γιορτής, μικροί και μεγάλοι έψαλαν τα Κάλαντα του Λαζάρου.
Η επιτυχία όμως και αυτής της δραστηριότητας ήταν η συμμετοχή πολλών Γυναικών μικρής και μεγάλης ηλικίας, οι οποίες έδειξαν στα παιδιά πώς να φτιάχνουν Λαζαράκια, το κάθε παιδί αποχώρησε ευχαριστημένο από την εκδήλωση παίρνοντας ακόμη ένα έτοιμο Λαζαράκι.
Και αυτή ήταν μια δραστηριότητα για να θυμηθούν οι μεγάλες Κυρίες και να μάθουν τα παιδιά.
8. Αναβίωση Γιορτή Αγάπης στη Μάρπησσα
Μετά από μεγάλο ενδιαφέρον του τότε Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας και κατόπιν συνεννοήσεως και με τον Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας αλλά και με την σημαντική βοήθεια των Εθελοντών και πολλών κατοίκων της Κοινότητας, πρωτοστατήσαμε στην Αναβίωση αυτού του παλιού Εθίμου που είχε ξεκινήσει στη Μάρπησσα από το έτους 1974.
Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να ξαναβγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια τους και να συμμετάσχουν οικογένειες του χωριού μας στην Γιορτή της Αγάπης.
Η επιτυχία της επαναφορά και της αναβίωσης της Γιορτής που είχε σταματήσει δύο (2) χρόνια, δεδομένη.
9. Θεία Λειτουργία και Γιορτή Πρωτομαγιάς στο Αυκουλάκι
Μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιήσαμε την Θεία Λειτουργία και γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά.
Η συμμετοχή των κατοίκων της περιφέρειας μας αλλά και από όλη την Πάρο μεγάλη.
Παρέες - παρέες με τους μεζέδες τους απλώθηκαν σε όλο το Αυκουλάκι η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά.
Επίσης μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης έλαβαν μέρος στον καθαρισμό και στην προετοιμασία της Εκκλησίας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου, επίσης τον καθαρισμό και άσπρισμα του οικίσκου.
10. Παιχνίδια στην άμμο στο Λογαρά και Κολυμβητικούς αγώνες στο Πίσω Λιβάδι
Η διάρκεια αυτής της δραστηριότητας ήταν 4 ημέρες από 01/7 έως 4/7/2014.
Πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Κοινότητας, του Ναυτικού Ομίλου Δρυού «Τα Δελφίνια», τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας, του Συλλόγου Γυναικών, του Κέντρου Υγείας Πάρου για την αποστολή Ιατρών, της Ομάδας Διάσωσης Πάρου, του Λιμεναρχείου Πάρου, της Γυμνάστριας κ. Αρχιμανδρίτη που παρουσίασε με τα παιδιά το Παιχνίδι του Κριμένου Θησαυρού, της Σχολής Χορού «ΧΙΠ - ΧΟΠ» Νάουσας, του Γυμναστή κ. Εμμανουήλ Ρούσσου, καθώς και με την προσφορά Καταστηματαρχών της περιφέρεια μας και όχι μόνο που μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια, επίσης σημαντική βοήθεια μας παρείχαν και οι Αλιείς του Πίσω Λιβαδιού.

Από τις παραπάνω δράσεις είναι ξεκάθαρο ότι δεν υποκαταστήσαμε κανέναν.
Αναπτύξαμε καινούργιες δραστηριότητες στο χωριό μας , δίνοντας έμφαση στις εκδηλώσεις για τα παιδιά και συμμετείχαμε ενεργά βοηθώντας την Κοινότητα, τους Συλλόγους, τον Σύνδεσμο Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών, την Εκκλησία, τα Σχολεία, το Κ.Α.Π.Η.
Με τις δράσεις μας δόθηκε η δυνατότητα στους κατοίκους του χωριού μας, που είχαν χρόνια να συμμετάσχουν ενεργά και ομαδικά να στηρίξουν με κάθε τρόπο της δραστηριότητες.
Όμως η επιτυχία είναι ότι σε αυτές τις δράσεις συμμετείχαν και κάτοικοι από όλο το νησί μας .
Τα Μ.Μ.Ε. στήριξαν αυτή την προσπάθεια δημοσιεύοντας και ανακοινώνοντας όλες τις ενέργειές μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλες τις Επιχειρήσεις της περιφέρειας μας και όχι μόνο που στήριξαν προσφέροντας ότι μπορούσαν για την επιτυχία των δραστηριοτήτων της Ομάδας.
Γι’ αυτό η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί ακόμη περισσότερο ποιο δυναμικά , προσθέτοντας και άλλες δράσεις στο Πρόγραμμα για το έτος 2015.
Γι’ αυτό και ο τότε Δήμαρχος Πάρου κ. Χρίστος Βλαχογιάννης με το αριθ. 419/16.01.2014 έγγραφό του, αναφέρει τα εξής:
«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, ακόμα περισσότερο για τη συνεργασία που έχουμε και σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε το πολύ σημαντικό έργο που κάνετε προς όφελος της Μάρπησσας αλλά και ευρύτερα της Πάρου.
Τον δρόμο του εθελοντισμού που εσείς δείχνετε, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι στο νησί μας».
Εφόσον λοιπόν όλες οι δράσεις μας αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας της Τοπικής μας Κοινωνίας , αλλά και για να υπάρχει τρόπος κάλυψης των όποιων εξόδων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα μέλη της Ομάδας, προτείνουμε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας να τεθεί υπό την αιγίδα και την στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας Δήμου Πάρου.
Άλλωστε από την αρχή είχαμε την στήριξη του πρώην Προέδρου και των Μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας Μάρπησσας.
Γι' αυτό παρακαλούμε να γίνει και επίσημα δεκτό το αίτημά μας.

Μάρπησσα 18/11/2014
Τα Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Μάρπησσας»

Όπως γίνεται αντιληπτό η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας έχει αναπτύξει μια πλούσια δραστηριότητα τόσο σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας όσο και με τους Συλλόγους και φορείς της Μάρπησσας. Η μέχρι τώρα στήριξη και συνεργασία της πρώην Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας είτε με την προσφορά εργασίας των εργατών είτε συμβάλλοντας στον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και η συνεργασία ήταν άψογη.
Λαμβάνοντας υπόψη την επιστολή-αίτημα της Ε.Ο.Δ.Μ. και σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 3852/2010 το οποίο καταγράφει τις αρμοδιότητες των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και στην παρ. 3 αναφέρει ότι:
«Προωθεί τον εθελοντισμό και συνεργάζεται με ομάδες εθελοντών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής Κοινότητας».
Προτείνω να αποφασίσουμε την στήριξη και την συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας, ούτως ώστε επισήμως πλέον να υπάρξει αυτή η συνεργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς εξυπηρέτηση των αναγκών του χωριού και της Δημοτικής Κοινότητας.
Σας αναφέρω δε προς υπενθύμιση την με αριθ. 7/2010 απόφαση του τότε Τοπικού Συμβουλίου που αφορά την πρόταση για στήριξη από το δήμο Πάρου του Τριήμερου Διαδραστικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Διαδρομές στην Μάρπησσα» καθώς και την αριθ. 250/2010 απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Πάρου με θέμα «Αίτημα των «Διαδρομών» στη Μάρπησσα να ενταχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου οι εκδηλώσεις τους» τις οποίες και καταθέτω στην παρούσα συνεδρίαση και στο παρόν πρακτικό

Παρακαλώ να αποφασίσουμε σχετικά.

Ο σύμβουλος κ. Τριβυζάς Βασίλειος ανέφερε ότι ούτως ή άλλως η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας στηρίχτηκε και συνεργάστηκε από την δημιουργία της και με τον τότε Πρόεδρο αλλά και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μάρπησσας. Συμφωνώ με την εισήγηση της Προέδρου και αποδέχομαι το αίτημα των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας διότι με τις ενέργειες και τις δραστηριότητές της μέχρι σήμερα μόνο καλό έχει προσφέρει στην Κοινότητα μας.
Η σύμβουλος κ. Ισιγώνη - Τζαννετάκη Όλγα - Μαρία ανέφερε ότι δεν συμφωνεί αφού κατά την γνώμη της η Ομάδα δεν υφίσταται νομικά και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρηματοδοτείται από την Κοινότητα.
Η σύμβουλος κ. Ραγκούση Αναστασία πρόσθεσε ότι είναι άλλο ο εθελοντισμός και άλλο η χρηματοδότηση και δεν συμφωνεί εφόσον δεν υφίσταται σαν σύλλογος.
Η Πρόεδρος διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα χρηματοδότησης, αλλά στήριξης και συνεργασίας με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες που προγραμματίζονται στη Μάρπησσα όπως συμβαίνει επί χρόνια με όλους τους φορείς, συλλόγους και σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Κοινότητα της Μάρπησσας.
Στο σημείο αυτό της συνεδρίασης η σύμβουλος κ. Όλγα-Μαρία Ισηγώνη-Τζαννετάκη δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την συζήτηση αυτού του θέματος και αποχώρησε από την συνεδρίαση.
Το Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση της Προέδρου και έλαβε υπόψη του το αίτημα των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας τις διατάξεις του Ν.3852/2010 Σχέδιο Καλλικράτης άρθρο 83 παρ. 3,

Αποφασίζει κατά πλειοψηφία

1. Αποδέχεται το αίτημα των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 συνεργάζεται με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας και στηρίζει όλες τις δράσεις της, ώστε να υπάρξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσφοράς προς το χωριό αλλά και προς όλη την περιφέρεια της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας.
2. Εξουσιοδοτεί την Πρόεδρο για τα περαιτέρω.

Η απόφαση αυτή πήρε αυξ. αριθμό 27/2014

Αφού συντάχτηκε και αναγνώστηκε αυτό το πρακτικό υπογράφεται όπως κατωτέρω:

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας Τα Μέλη

Ακριβές Απόσπασμα
Η Πρόεδρος
Άννα Αντωνοπούλου

Ο Γραμματέας
Κλαμπατσέας Γεώργιος

----------------------------------

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ
84400 Πάρος

Μάρπησσα 28-11-2014
Αριθ. Πρωτ : ΥΣ 146

ΠΡΟΣ : 1. κ. Δήμαρχο Πάρου
2. κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
3. κ. Θεοδώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου Αντιδήμαρχο Πάρου
4. κ.΄Επαρχο Πάρου

ΘΕΜΑ: Αποστολή της με αριθ.27/2014 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας που αφορά «Πρόταση στήριξης και συνεργασίας με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης από την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας».

Σας κοινοποιούμε συνημμένα απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθ. 10/26-11-2014 συνεδρίασης απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας όπου είναι καταχωρημένη η απόφαση με αριθ.27/2014 που αφορά στο αντικείμενο του θέματος προς ενημέρωσή σας.

Η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας
Άννα Αντωνοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Δημοτικοί Σύμβουλοι
Πούλιος Γεώργιος
Μαλαματένιος Εμμανουήλ
Βλαχογιάννης Χρήστος
Άγουρος Άγγελος
2. Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

4. Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: