Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση των Εθελοντών του Νότιου Αιγαίου με τηλεδιάσκεψη.

Ρόδος 5 Δεκεμβρίου 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρόσκληση της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κας Χαρούλας Γιασιράνη βρέθηκαν σε Ρόδο, Σύρο, Κω, Άνδρο, Κάρπαθο-Κάσο, Σαντορίνη,Νάξο,Πάρο,Τήνο,Λέρο,εκπρόσωποι εθελοντικών σωματείων μαζί με τους Επάρχους των αντίστοιχων νησιών και συνδέθηκαν με τηλεδιάσκεψη .

Με τη δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία παρουσιαστήκαν οι εκπρόσωποι των εθελοντικών σωματείων που ήταν παρόντες,γνωρίστηκαν μεταξύ τους και καταγράφηκαν στο ενιαίο Μητρώο της ΠΝΑΙ ,ενώ συμφωνήθηκε να γίνει η απαραίτητη δικτύωση τους από την Εντεταλμένη Σύμβουλο για κοινές δράσεις και ανταλλαγές .

Οι  Εθελοντές   από τα νησιά ζήτησαν συναντήσεις, τη στενή  συνεργασία και την υποστήριξη των δράσεων τους από την κα Γιασιράνη,η οποία δεσμεύτηκε ότι μετά τις γιορτές των Χρστουγέννων θα ξεκινήσει σειρά επισκέψεων στα νησιά για την καταγραφή των αιτημάτων τους.
Στην τηλεδιάσκεψη που είχε τίτλο ''Απ'άκρη σ'άκρη στο Νότιο Αιγαίο: Ο λόγος στους Εθελοντές'',συμμετείχε ο Δήμος Ρόδου δια του Εντεταλμένου Συμβούλου Εθελοντισμού κου Σωτήρη Πετράκη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Άννας Ζωάννου.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής,ο διοικητής της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ Αρχιπλοίαρχος Γιάννης Αργυρίου και εκπρόσωποι των σωμάτων Ασφαλείας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών επαίνων στους Εθελοντές από την Περιφέρεια ΝΑ και το Δήμο Ρόδου





Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος
Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων


Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: