Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 4/11/2014 σας ανακοινώνουμε ότι :
    Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων έχει προβεί σε δράσεις, βασισμένες στην στρατηγική ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, με σκοπό να συμβάλει στην προώθηση των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων.
          Η προβολή  και ανάδειξη των τοπικών ποιοτικών προϊόντων των νησιών της Περιφέρειας μας, είναι βασικό μέλημα της Περιφερειακής Αρχής.
        Το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, είναι άλλη μία ευκαιρία ανάδειξης και προώθησης του Νοτιοαιγαιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας.
        Από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης  και Φιλίας στις 5,6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, παρουσιάζοντας τα προϊόντα σας  σε περίπτερο που έχει μισθωθεί από την Περιφερειακή Αρχή. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν.
Το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Πάρου (πληροφορίες από τον κ. Παρασκευά Ακάλεστο) θα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στα τηλέφωνα 2284021049 & 22843……
      Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε σε σύντομο  χρονικό διάστημα για την παρουσία σας.
                                                                                          Ο Έπαρχος Πάρου
                                                                                           Κώστας Ν. Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: