Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου με το Δήμαρχο Πάρου κ.Μάρκο Κωβαίο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου κ. Απόστολο Αλιπράντη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Ηλία Κρητικό.

 Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο – Απόστολο Αλιπράντη για τα νέα τμήματα που δημιουργήθηκαν στον σύλλογο μετά την πρόσληψη των δύο επιδοτούμενων ανέργων και την έναρξη συνεργασίας με εξωτερικό συνεργάτη- μηχανολόγο, ο οποίος θα αναλαμβάνει τις άδειες ίδρυσης & λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς επίσης ενημερώθηκε για το 8ο  Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων ,το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Πάρο.

 Κατόπιν τέθηκαν τα παρακάτω θέματα

Α) Παραεμπόριο

Β) Αεροδρόμιο

Γ) Υγειονομικό Αεροσκάφος
 

-              Όσον αφορά το παραεμπόριο, ο Δήμαρχος προτίθεται να κοινοποιήσει και εγγράφως στις Αρχές τις προθέσεις του, για την εξάλειψη του παραεμπορίου.

-              Για το Αεροδρόμιο, ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμαρχος έχει στείλει επιστολή στον υπουργό υποδομών ,μεταφορών & δικτύων κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κι αναμένουμε την απόφαση, που θα ορίζει την λειτουργία  του.


-              Τέλος, για το θέμα του Υγειονομικού Αεροσκάφους, μας ενημέρωσε, ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για την λειτουργία του από το Βελέντζειο Ίδρυμα Προνοίας και Μορφώσεως Πάρου και πολύ σύντομα θα υπάρξει πρόταση του Δήμου που θα καλύψει τις επείγουσες διακομιδές ασθενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: