Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΑΡΟΥ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Τέλος δόθηκε στο σήριαλ που  σκηνοθέτησε τοπική εφημερίδα και αντίστοιχο blog της Πάρου με στόχο τη   συκοφάντηση   του Πάρκου  και  πρόσχημα   την  απογραφή  του προσωπικού της  Δημοτικής  Α.Ε. Πάρκο Πάρου.

Το  αρμόδιο για την απογραφή Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης, με  έγγραφο του προς την   Πρόεδρο Δ.Σ. της εταιρείας  Πάρκο Πάρου στις 14.10.201 (ΔΙΠΑΑΔ/Φ.81/122/οικ.25303) δηλώνει: « Η εταιρεία «Πάρκο Πάρου Α.Ε.» έχει απογραφεί κανονικά στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου και οποιαδήποτε αντίθετη ενημέρωση είναι εσφαλμένη και δεν προέρχεται από τα στοιχεία του Υπουργείου μας ».

Στους δύο καταλόγους απογραφέντων και μη απογραφέντων φορέων των ΟΤΑ που απέστειλε  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης    κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18 Σεπτεμβρίου προς τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο,  μετά την ολοκλήρωση της    απογραφής στις 30 Αυγούστου,  η  Δημοτική Α.Ε Πάρκο Πάρου εμφανίζεται  με τον αριθμό 343 στον κατάλογο    των απογραφέντων, όπως  βεβαιώνουν και  οι αρμόδιες Διευθύνσεις και των δύο Υπουργείων.

 Και το σήριαλ μεν τέλειωσε με αίσιο τέλος για το Πάρκο, παραμένουν όμως τα ερωτήματα για τους τοπικούς παραγωγούς του σήριαλ και τους υπερτοπικούς που τους συνέτρεξαν.

1 σχόλιο:

Άγγελος Πατέλης είπε...

Παράκληση, τουλάχιστον για σήμερα να μην κάνετε άλλες αναρτήσεις, προκειμένου η κοινή γνώμη της Πάρου να ενημερωθεί ότι η απογραφή του προσωπικού του "Πάρκου" πράγματι έγινε, έτσι όπως είχε ανακοινώσει το Δ.Σ. της Δημοτικής Α.Ε. εξ'αρχής.
Προσωπικά δεν είχα καμία αμφιβολία γι'αυτό.
Ευχαριστώ Άγγελος Πατέλης