Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Περαστικά μας εν γένει

Περαστικά μας

Μετά την παραίτηση παριανού αγροτικού γιατρού, πρόκειται να αναχωρήσει  για ένα τρίμηνο για να καλύψει κενά στην Πελοπόννησο και ο επιστημονικός διευθυντής  και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας. Το πληροφορήθηκα από πηγή που ελέγχεται, γι αυτό το μεταφέρω με επιφύλαξη. Αν αληθεύει η πληροφορία, τότε με την ταχύτητα που αποψιλώνεται το Κέντρο θα μείνουμε με την καθαρίστρια και τους θυρωρούς, όπως έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιό μου, που άρεσε και σε φανατική συριζαία αιρετή από τη Μάρπησσα.
Φαίνεται πως η 2η ΔΥΠΕ μετά την επίσκεψη του Παπαρούπα το΄βαλε πρόγραμμα να το κλείσει.
«Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;) που λέει και ο επίτιμος, γιατροί υπάρχουν στην Πάρο, αρκεί …να έχεις λεφτά.

«Μοναξιά είσαι η πιο καλή παρέα»

Ο Δήμος ακόμα να στείλει τον εκπρόσωπό του στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας.
Προφανώς δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές του. Προηγούνται άλλα, όπως η επίσκεψη του Δημάρχου στο Δεσποτικό. Βέβαια μετά την αναχώρηση του επιστημονικού διευθυντή η Διοικούσα θα παραμείνει πάλι ελλειμματική, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Άλλωστε ο πρόεδρος έχει συνηθίσει τη μοναξιά. Του συνιστώ το σουξέ του ανεπανάληπτου Πάριου «Μοναξιά είσαι η πιο καλή παρέα».

Ενημέρωσε τις παρατάξεις

Εμμονή σε παραταξιακή λογική χαρακτηρίζει το Βελέντζειο.
Όταν αγοράστηκε το αεροπλάνο , το κατέβασε στην Πάρο 3 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών, πριμοδοτώντας τη γνωστή παράταξη που μας κυβέρνησε από το 2003 μέχρι τον περασμένο Αύγουστο.
Τώρα προχώρησε σε διευρυμένη παραταξιακή ενημέρωση όλων των δημοτικών παρατάξεων.
Ελπίζω την επόμενη φορά να ενημερώσει και το Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλο 4 και άλλο 27 δημοτικοί σύμβουλοι και μάλιστα εν συνεδρία.
Η συζήτηση - ενημέρωση στο ανώτατο θεσμικό όργανο της Πάρου, οι συνεδριάσεις του οποίου προβάλλονται και ηλεκτρονικά, ρίχνει άπλετο φως σε ένα ίδρυμα που δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες συνεδριάσεις.  Θα το τολμήσει; Εγώ πάντως το συνιστώ. Η πολλή εσωστρέφεια ποτέ δεν μας βγαίνει σε καλό. Εν …γένει.

Αναμένω το δελτίο τύπου

Επειδή αναμένω το δελτίο τύπου του Βελεντζείου, αποφεύγω να σχολιάσω τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με τις παρατάξεις, παρόλο που εκτιμώ το ρεπορτάζ του διαχειριστή του blog  της "Ωραίας Πάρου".
Μπορεί οι πηγές του να μην είναι και τόσο αξιόπιστες, ότι το αεροπλάνο θα πετάξει σύντομα.
 Από το Μάιο του 2013 το αεροπλάνο επρόκειτο να πετάξει σύντομα, αλλά τελικά δεν πέταξε. 'Έπεα πτερόεντα";

Ο Δήμαρχος στην Αθήνα, η Δώρα στο τιμόνι του Δήμου

Για τις μέρες που θα λείψει ο Δήμαρχος στην Αθήνα, χρέη δημάρχου θα εκτελεί η Δώρα Σαρρή.
Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στην αεικίνητη αντιδήμαρχο.
Όμως καλά θα κάνει ο δήμαρχος να είναι σύντομος στις απουσίες του από την Πάρο, γιατί αναπόφευκτα θα αρχίσουν οι …συγκρίσεις.
Πάντως η απουσία του δημάρχου είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού θα πάρει μέρος  στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων της χώρας. Ο Πατούλης τους χρειάζεται όλους και το δικό μας.

Φιλική υπόδειξη

Δήμαρχε, φρόντισε να τα έχεις καλά με τη Μίνα. Με πληροφόρησαν ότι εκλέχτηκε στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδή οι δυσαρεστημένοι δεξιοί, με τα καμώματα του Σαμαρά σκοπεύουν να του ρίξουν μαύρο στις εκλογές, που μάλλον δεν θα τις αποφύγουμε, προβλέπω μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μανώλη, σου εύχομαι και βουλευτής

Στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή στη Νάξο, ο γνωστός μας Μανώλης από τη Μάρπησσα, εκλέχτηκε και θα εκπροσωπεί τις Κυκλάδες στο περιφερειακό όργανο του κόμματος.
Σκαλί – σκαλί ανεβαίνει ο Μανώλης στην κομματική ιεραρχία. Του εύχομαι και βουλευτής. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, ότι ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται αυτή τη φορά να βγάλει 2 βουλευτές στο νομό μας  και η Πάρος δικαιούται επιτέλους να βγάλει βουλευτή. Τώρα που οι έδρες στο νομό μας από τρεις έγιναν τέσσερις, οι πιθανότητες αυξάνουν. Μανώλη προχώρα, οι συσχετισμοί σε ευνοούν.


O blog-plak

Δεν υπάρχουν σχόλια: